Survivor: Η κάλπη «μίλησε» και οι Κόκκινοι την έστειλαν στη μονομαχία

Survivor

"Το περίμενα, αλλά δεν θεωρώ ότι οι λόγοι είναι αγωνιστικοί. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι, έχω αποδείξει πόσο δυνατή είμαι".

Με τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής (12/5). Μπλε και Κόκκινη Ομάδα ρίχτηκαν με δύναμη σε έναν ακόμη στίβο μάχης, ο διεκδικώντας την πολυπόθητη νίκη. Αυτή τη φορά όμως είχαν στο πλευρό τους και τους Τούρκους παίκτες του All-Star.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο παρουσιαστής του Survivor κάλεσε τους παίκτες σε ένα έκτακτο συμβούλιο στο νησί, όπου τους ανακοίνωσε μία νέα παράμετρο για τη συνέχεια του reality επιβίωσης.

«Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Επειδή είχαμε φέτος αρκετές αποχωρήσεις και για ιατρικούς λόγους και οικειοθελείς, αρκετοί συμπαίκτες σας δεν άντεξαν την ψυχολογική και την αγωνιστική πίεση του φετινού αγωνιστικού Survivor, από δω και στο εξής θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια. Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, αφήνοντας τις δύο ομάδες με το στόμα ανοιχτό.

«Αυτή η βοήθεια θα έρθει για τους πιο σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα μέχρι τον τερματισμό του Survivor, τους αγώνες ασυλίας. Σε κάθε αγώνα ασυλίας, μια μια διαδικασία που θα κάνουμε και θα σας εξηγήσω αργότερα πως ακριβώς θα γίνει αυτό, θα επιλέγετε εσείς ποιους Τούρκους παίκτες θέλετε να έχετε στην ομάδα σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ασυλία σας. Όπως πάντα θα παίζετε 4 αγώνες ασυλίας. Από εκεί θα προκύπτουν οι 4 μονομάχοι. Θα έχουμε λοιπόν και για τις επόμενες εβδομάδες, κανονικά, τους αγώνες μονομαχίας», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Survivor.

Στον αγώνα ασυλίας που ακολούθησε οι Κόκκινοι γνώρισαν για ακόμη μια φορά την ήττα, ερχόμενοι ξανά στη δυσάρεστη θέση να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για τη μονομαχία αυτής της εβδομάδας. Η κάλπη «μίλησε» και το όνομα που προέκυψε από αυτήν δεν ήταν άλλο από της Δώρας Νικολή.

«Το περίμενα, αλλά δεν θεωρώ ότι οι λόγοι είναι αγωνιστικοί. Το περίμενα, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, έχω αποδείξει πόσο δυνατή είμαι. Προχωράμε παρακάτω. Πολλές φορές καλούμαστε να ψηφίσουμε συναισθηματικά πολλές φορές και το δέχομαι. Αυτή τη διαδικασία θα την περάσουμε πολλές φορές, όποιος είναι πιο δυνατός θα μείνει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δώρα Νικολή για την υποψηφιότητά της στο Survivor.