Zappit

Survivor – Η Δώρα Νικολή «αιφνιδίασε» τη Φαίη Σκορδά: «Δεν θα ήθελα στον τελικό τον Γκιουλέκα εξαιτίας του χαρακτήρα του»

"Υπήρχε και κάτι άλλο από πίσω. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ σε κανέναν".

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το Survivor 2024, αφού αύριο (25/6) και μεθαύριο (26/6) διεξάγονται επί ελληνικού εδάφους ο ημιτελικός και ο τελικός του reality επιβίωσης αντίστοιχα. Η Δώρα Νικολή βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπου μίλησε για την εμπειρία της από τον Άγιο Δομίνικο και έκανε τις προβλέψεις της για τον μεγάλο νικητή.

«Διέψευσα όσους έλεγαν ότι δεν θα αντέξω μέχρι το τέλος, γιατί ξέρω τις αντοχές μου. Είμαι πολύ σκληρά δουλεμένη γυναίκα και αθλούμαι ακόμα. Έχουμε κάποια επαγγελματικά σχέδια με την Κατερίνα Δαλάκα για μετά το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι. Θα το κρατήσω για εμάς, θεωρώ την Κατερίνα φίλη μου», είπε αρχικά η Δώρα Νικολή.

«Θα ήθελα να τη δω νικήτρια. Δεν θα ήθελα να δω νικητή του Survivor τον Γιώργο Γκιουλέκα μετά από κάποια πράγματα που είδα στον χαρακτήρα του. Είχε πολλή γκρίνια, οι άλλοι τρεις είναι πιο αληθινοί Survivors», απαντά σε σχετική ερώτηση η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, δύο ημέρες πριν τον τελικό.

«Γενικά είμαι άνθρωπος που συγχωρώ αλλά μου ‘χει μείνει μέσα μου αυτή η πικρία και η στεναχώρια που οι συμπαίκτες μου δεν με πήραν μαζί σε εκείνο το έπαθλο. Υπήρχε και κάτι άλλο από πίσω. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ σε κανέναν», εξομολογείται η Δώρα Νικολή για το επίμαχο σκηνικό σε προηγούμενο επεισόδιο του Survivor.