Survivor – H Γεσθημανή έριξε τη «βόμβα» με κλάματα: «Δεν θα βάλω ποτέ κορδέλες στα λόγια μου»

Survivor

"Έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό πίσω στην Ελλάδα και με αναγκάζει να αφήσω το Survivor και να γυρίσω πίσω".

Παρελθόν αποτελεί η Γεσθημανή από το Survivor, όπως άλλωστε είχε γίνει γνωστό εδώ στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα, με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι να ενημερώνονται για αυτή την εξέλιξη στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Κι αυτό καθώς η παίκτρια της κίτρινης ομάδας του Survivor κλήθηκε να εξηγήσει τόσο στους συμπαίκτες όσο και στους αντιπάλους της τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να εγκαταλείψει άμεσα τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό πίσω στην Ελλάδα και με αναγκάζει να αφήσω το παιχνίδι και να γυρίσω πίσω».

«Στην αρχή, πριν έρθω έρθω, είχα πει κάτι. Δεν θα βάλω ποτέ κορδέλες στα λόγια μου, είμαι αληθινή από την πρώτη στιγμή και ότι σκέφτομαι το λέω και το κάνω. Αυτό που είχα πει πριν έρθω στο παιχνίδι είναι ότι έβαλα τα πάντα σε παύση στη ζωή μου και έβαλα ταχύτητα στην ψυχή μου για να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο και να κατακτήσω αυτή την κορυφή που λέγεται Survivor» σημείωσε χαρακτηριστικά η Γεσθημανή σε αυτόν τον φορτισμένο συναισθηματικά επίλογο της.

«Δυστυχώς μακάρι να μπορούσα να αγγίξω λίγο αυτή την κορυφή, να δω λίγη από την ομορφιά της… Δεν θέλω να μιλήσω όμως άλλο για μένα. Θέλω να πω μόνο στα παιδιά το εξής. Αφήστε τους τσακωμούς, ζήστε το παιχνίδι, δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει αύριο. Το πιο σημαντικό είναι παιδιά πως ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και βλέπει τα πάντα, τα πάντα! Αυτός σας ανεβάζει και αυτός σας κατεβάζει, μην βάζετε κορδέλες στα λόγια σας και να είστε οι αληθινοί και ειλικρινείς εαυτοί σας» πρόσθεσε, με δάκρυα στα μάτια, η πρώην πια παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.