Survivor – Έβγαλαν το φτυάρι και τους «έθαψαν» για τα καλά: «Μάστερ της χειραγώγησης, πυρήνας του προβλήματος»

Survivor

"Αυτά τα πέντε άτομα έχουν κάτι κοινό, λατρεύουν το κουτσομπολιό" σχολίασαν αιχμηρά για τους... πέντε πράσινους του Survivor.

Με ένα ακόμα επεισόδιο ήρθε το Survivor στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τετάρτης. Σε αυτό, μάλιστα, παρακολουθήσαμε τον Απόστολο από την πράσινη ομάδα να εκφράζει με σαφήνεια την προσωπική του αντιπάθεια και οργή για πέντε συμπαίκτες του με μπροστάρη τον Ορφέα.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο 30χρονος Content Creator της πράσινης ομάδα του Survovor υπογράμμισε αρχικά πως «η ομάδα μου γενικά δεν είναι υποστηρικτική είτε στις νίκες είτε στις ήττες. Δηλαδή ακόμα και να κερδίσουμε τον πόντο, θα βρουν κάτι αρνητικό να πουν. Υπάρχει μια κλασική ομαδούλα των πέντε ατόμων, η οποία διαλέγει και επιτίθεται κάθε φορά σε ένα άτομο. Μια είναι ο Τζον, μια είμαι εγώ, μια είναι η Κατερίνα και μια είναι η Ελένη. Είναι να διαλέξουμε έναν στόχο και έχουμε μάθει πλέον το κολπάκι, το έχω παρατηρήσει τουλάχιστον».

«Πετάει ένας την πρώτη κακή, ρίχνει την πρώτη σπίθα και μετά ξεκινάνε. «Δίκιο έχει», «καλά τα λέει» και η κορυφαία ατάκα που τα αγκαλιάζει όλα μαζί είναι το «όλοι στο λέμε». Δεν είστε όμως όλοι, αλλά μια ομαδούλα πέντε ατόμων».

«Έχω πει ότι ο πυρήνας του προβλήματος, ο αρχηγός της υποομάδας, ο μάστερ της χειραγώγησης είναι ο Ορφέας. Είναι απίστευτος! Είναι εύκολο να πάρεις με τον μέρος σου κάποιον που έχει κοινά ενδιαφέροντα με σένα. Και αυτά τα πέντε άτομα έχουν κάτι κοινό, λατρεύουν το κουτσομπολιό» πρόσθεσε ακόμα ο Απόστολος, το βράδυ της Τετάρτης, στην κάμερα του Survivor για την ομάδα των… πέντε που βρίσκονται, πάντα κατά τα λεγόμενα του, εντός της πράσινης ομάδας.