Survivor – Έβγαλαν το «φτυάρι» και έκραξαν την ομάδα τους: «Πως να το πω, δεν συγκεντρώνονται και δεν ακούνε»

Survivor

"Του λες δυο, τρία πράγματα αλλά μπαίνει στην πίστα και τα ξεχνάει. Μετά του τα λες πάλι, δεν το καταλαβαίνει" τόνισε στο Survivor.

Την αδυναμία σύνδεσης και επικοινωνίας στο Survivor με τον συμπαίκτη της, Μιχάλη θέλησε να θίξει για μια ακόμα φορά η Βίκυ όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Έτσι, λοιπόν, η νεαρή παίκτρια της πράσινης ομάδας έβγαλε το… φτυάρι της και άρχισε να τα «χώνει» στον 24χρονο δημοσιογράφο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Στέφανο του Survivor το βράδυ της Παρασκευής, η Βίκυ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να φύγει κάποιος από εμάς. Ο Μιχάλης δεν κάνει, ούτε και ο Βλαδίμηρος. Πως να το πω… Δεν συγκεντρώνονται, δεν ακούνε. Στον Μιχάλη λες δυο, τρία πράγματα αλλά μπαίνει στην πίστα και τα ξεχνάει. Μετά του τα λες πάλι, το το τι δεν έκανε και δεν το καταλαβαίνει».

«Προχθές του είπα «γιατί δεν πέταγες έτσι το βαράκι; Δεν ήθελε δύναμη». «Εντάξει ρε Βίκυ, εγώ φταίω» μου έλεγε».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν χάνεις ομαδικές ασυλίες, φεύγουν παίκτες σου άρα κινδυνεύεις και συ καπάκι να ψηφιστείς. Δεν το θεωρώ έξυπνη τακτική. Δηλαδή για μένα πρέπει κάθε ομαδική ασυλία να κερδίζεται. Έχουμε μέχρι την ένωση 10 ομαδικά παιχνίδια για να παίξουμε για ασυλίες; Πρέπει και τα 10, έστω τα 7 ή 8, να τα κερδίσουμε» εξήγησε, με τη δική του σειρά, ο Μιχάλης στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.