Survivor – «Έκαψε» την Κατερίνα Δαλάκα: «Μου είπε ότι δεν ήθελε να με ψηφίσει, έκανε λάθος»

Survivor

"Εννοείται πως δεν θεωρώ δίκαιη την ψήφιση μου, να βγω πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση" παραδέχθηκε η παίκτρια του Survivor.

Την επόμενη ημέρα της υποψηφιότητας στο Survivor κλήθηκε να διαχειριστή η Δώρα Νικολή, το βράδυ της Δευτέρας, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η 46χρονη καθηγήτρια αγγλικών και παίκτρια της κόκκινης ομάδας δεν έκρυψε τα συναισθήματα της αν και περίμενε την υποψηφιότητα της.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Δώρα Νικολή εξομολογήθηκε πως «την περίμενα την ψήφιση μου και αυτή τη φορά. Γιατί τα τρία αγόρια είναι πιο δεμένα μεταξύ τους και δεν θέλουν ίσως να χάσουν ο ένας τον άλλον. Ίσως και να φοβούνται να βγουν σε μονομαχία. Αυτό το έχουμε δει και από την αρχή του παιχνιδιού, ότι κάποια αγόρια φοβούνται να μονομαχία αν και δεν έχουν εκφράσει καθαρά κάτι τέτοιο».

«Άρα νομίζω ότι εγώ είμαι η πιο εύκολη λύση πλέον όσον αφορά τα αγόρια κυρίως. Η Κατερίνα μού έχει πει ότι δεν θέλει να με ψηφίσει και έκανε λάθος την προηγούμενη φορά».

«Εννοείται πως δεν θεωρώ δίκαιη την ψήφιση μου, να βγω πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος είναι πιο πεσμένος. Θα έπρεπε δηλαδή ο Χριστόφορος να ψηφιστεί αλλά δεν είναι αυτό και κάτι που με πειράζει γιατί σε δεύτερη ή τρίτη φορά, αν χάσουμε, θα βγουν τα άλλα δυο παιδιά και στο τέλος μένει αυτός που εκείνη την ημέρα θα είναι ο καλύτερος» συμπλήρωσε η 46χρονη παίκτρια του Survivor στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ.