Survivor – Έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά του: «Μας κράζεις και κάνεις one-man show, τόσο εγωιστής είσαι!»

Survivor

Αντέδρασε ο Τσάκας με τις τακτικές του Γιάννη.

Τα αίματα άναψαν ανάμεσα στον Γιάννη και στον Ορφέα στο Survivor, μετά τη χθεσινή χειρονομία του πρώτου που προκάλεσε την ενόχληση του Ορφέα. Απόψε υπήρξε και δεύτερο επεισόδιο μεταξύ τους λόγω ορισμένων μορφασμών του Γιάννη, με τους δύο τους μάταια να προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους. Τα πράγματα μπλέχτηκαν ακόμα περισσότερο όταν ο Γιάννης ζήτησε από τον Απόστολο να πάρει θέση για ζητήματα της ομάδας του με τον Άγγελο Τσάκα να ακούει όσα του λέει και να γίνεται έξαλλος.

«Έχεις έρθει για one-man show. Όταν ρωτάς τον Αποστόλη γιατί δεν παίρνεις θέση; Πας στο cue και μας κράζεις; Βαρέθηκα πραγματικά. Αυτό που κάνεις, ο άλλος πεθαίνει στον αγώνα, δεν μπορεί να πάρει ανάσα κι εσύ τον ρωτάς γιατί δεν πήρε θέση. Τόσο εγωιστής είσαι φίλε! Σε ακούω, δεν είμαι χαζός.

Λες ψέματα και λόγια που δεν έχω πει. Πήγαινε και πες το στο cue. Δεν είσαι μόνος σου εδώ για να κάνεις one-man show» είπε έξαλλος ο Άγγελος προς τον συμπαίκτη του στο Survivor, που προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.