Survivor: «Αυτό που είπαν οι Μπλε σαν δικαιολογία ήταν λίγο… χοιρινή – μοσχαρίσια»

Survivor

Η ιδιαίτερη μάλλον, αν και σε κάθε περίπτωση απολαυστική, θεώρηση για τις δικαιολογίες της μπλε ομάδας του Survivor.

Στον απόηχο του τελευταίου συμβουλίου του νησιού κινήθηκαν όλοι στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, οι τρεις άνδρες της κόκκινης ομάδας εστίασαν στις δικαιολογίες που ακούστηκαν σε αυτό για τις συνεχόμενες ήττες των τελευταίων ημερών.

Εκεί ήταν, άλλωστε, που ο Γιώργος Γκιολέκας έμελλε να προσφέρει μια απολαυστική ομολογουμένως ατάκα στο τηλεοπτικό κοινό εξηγώντας την δική του θεωρεία για τον ρόλο της ψυχολογίας στις ήττες και τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι συμπαίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι αυτό που είπαν σαν δικαιολογία ήταν λίγο… χοιρινή – μοσχαρίσια! Ότι δηλαδή, εντάξει, τότε δεν είχε βρει τόσο καλά τις βολές. Όταν όμως έχεις τέσσερις ήττες, παίζει ρόλο και η ψυχολογία ρε φίλε».

«Και η αλήθεια είναι ότι και οι δυο ήττες του Φάνη είναι θέμα ψυχολογίας. Και η δικιά μου και της Κατερίνας. Τώρα, όταν χάνεις 5 ή 6 ή 7 ή 8 βολές και είσαι ο Φάνης, δεν έχεις καθαρό μυαλό. Οπότε και γι’ αυτό λέμε ότι είναι η κατάλληλη επιλογή πολλές φορές να κάνεις ένα βήμα πίσω γιατί ένας άλλος μπορεί να έχει πιο καθαρό μυαλό».

«Ακριβώς. Είναι σαν να πάω να εκτελέσω εγώ δύο πέναλτι και να τα χάσω. Εντάξει, στο τρίτο ρε φίλε δεν θα μπω μέσα! Από μόνος μου θα πω «έλα εσύ» γιατί εγώ είμαι λίγο αλλού» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους στην συζύτηση των τριών ανδρών της κόκκινης ομάδας που παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΪ.