Summer’s Cool: Αυλαία για την καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ – Ποιος ευχαρίστησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα;

Μαριάντα Πιερίδη

"Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Λάμπρο μας, που αποχαιρέτησε μια εβδομάδα νωρίτερα..."

Η Μαριάντα Πιερίδη μαζί με την παρέα του Summer’s Cool έριξαν αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής ύστερα από την συντροφιά που κράτησαν σχεδόν όλο το καλοκαίρι στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η Μάρτζυ Λαζάρου ήταν εκείνη που θέλησε να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος έτερο παρουσιαστή του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Λοιπόν, να πούμε πως ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους και όλες. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Λάμπρο μας, που αποχαιρέτησε μια εβδομάδα νωρίτερα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η γοητευτική δημοσιογράφος.

Αμέσως μετά, έχοντας όλη την υπόλοιπη ομάδα κοντά της, η Μαριάντα Πιερίδη σημείωσε πως «θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς! Δεν θέλει πολλή… φαντασία για να σας πούμε και να καταλάβετε ότι εμείς περάσαμε υπέροχα εδώ μαζί σας. Ελπίζω και όλοι εσείς το ίδιο».

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ, γεια σας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η τραγουδίστρια σε αυτό το τηλεοπτικό της αντίο μέσα από τον αέρα της εκπομπής Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ. «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, καλή σεζόν» συμπλήρωσε ακόμα, με χαμόγελο, η Μάρτζυ Λαζάρου για να αρχίσει να ακούγεται η επιτυχία της τραγουδίστριας με τίτλο «Βάλε φαντασία».

Και έτσι το Summer’s Cool πέρασε γλυκά, το απόγευμα της Παρασκευής, στη λήθη της τηλεοπτικής ιστορίας.