Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στο StrEAT Food, ο Βασίλης Καλλίδης ανακαλύπτει τη Σεούλ και εκεί θα βρει ότι αναζητά ο φανατικός του street food. Επισκέπτεται την πολύβουη ψαραγορά και δοκιμάζει πολλούς και διάφορους γευστικούς θησαυρούς.
Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την κρεαταγορά και θα δοκιμάσει τρία διαφορετικά εδέσματα τα οποία θα συνοδεύονται με ρύζι και τουρσί από κινέζικο λάχανο. Τέλος, καλεσμένος σε σπίτι σχεδιαστών θα τους εντυπωσιάσει μαγειρεύοντας πουρέ και ψαρονέφρι με πορτοκάλι, σκόρδο και μανιτάρια ενώ θα ετοιμάσει και ένα σουφλέ.