Στούντιο 4 – Πανηγυρική αυλαία με χαμόγελα: «Αυτό ήτανε για φέτος, για αυτή τη σεζόν»

Στούντιο 4

Έτσι αποχαιρέτησε το Στούντιο 4 για να ανανεώσει το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τον Σεπτέμβρη!

Για τελευταία φορά την φετινή σεζόν ήρθε το «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Ύστερα από την προβολή των καλύτερων αποσπασμάτων από τις συνεντεύξεις στο πλατό, λοιπόν, το δίδυμο των παρουσιαστών θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με το τηλεοπτικό κοινό έως τον… Σεπτέμβρη οπότε και θα επανέλθει στις οθόνες μας.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δήλωσε με χαμόγελο πως «αυτό ήτανε! Αυτό ήτανε για φέτος, λοιπόν, για αυτή τη σεζόν που πέρασε» για να παρουσιάσει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τους περισσότερους από τους συνεργάτες που βρέθηκαν για αυτή την αποφώνηση στο πλατό της καθημερινής εκπομπής.

«Λοιπόν, να πούμε καλό καλοκαίρι και να ευχαριστήσουμε εσάς γιατί και η αγάπη δεν είναι δεδομένη, κάθε μέρα αναμετριέσαι με αυτήν, οπότε ευχαριστούμε που μας επιλέγετε κάθε φορά» πρόσθεσε ο παρουσιαστής για να συμπληρώσει, με νόημα, η συμπαρουσιάστρια του ότι «αυτό το άκουγα που το έλεγαν παλιά , «εσείς που μας δίνετε δύναμη» και τα λοιπά, αλλά μετά κατάλαβα ότι αυτό είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Είναι τεράστια αλήθεια».

«Θα είμαστε μαζί με το καλό τον Σεπτέμβριο, να είμαστε όλοι καλά και… δεν θα λυγίσω, αυτά» τόνισε, εν συνεχεία, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για να πέσει η αυλαία στο τελευταίο «Στούντιο 4» για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.