Στο Survivor τον «προδίδει» πια η μυρωδιά: «Αποφεύγει να κάνει μπάνιο και μυρίζει» – «Έχουμε έναν ασβό»

Survivor

"Όταν περνάει από δίπλα μας ξέρουμε ότι είναι αυτός, είναι ενοχλητικό πολύ" εξομολογήθηκαν δυο στο Survivor.

Στο Survivor της Πέμπτης, όταν και ήρθε το νέο επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αποφάσισαν δυο παίκτριες της πράσινης ομάδας να δώσουν στεγνά έναν συμπαίκτη τους. Ο λόγος για την Ekaterina και την Αγγελική, οι οποίες και έθιξαν καθ’ όλα αιχμηρά την μυρωδιά που φέρει εντός και εκτός καλύβας ο Μιχάλης.

«Σήμερα δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου γιατί πήγαμε στην καλύβα να κοιμηθούμε και τα φύλλα από κάτω ήταν βρεγμένα. Από πάνω έσταζε και από αριστερά ήταν ο Μιχάλης που δεν κάνει μπάνιο! Ήταν δύσκολη η κατάσταση και σηκώθηκα και πήγα κοντά στη φωτιά».

«Κοιμήθηκα έτσι αγκαλιά με τη φωτιά. Αγκάλιασα το πήλινο που έχουμε και κοιμόμουν έτσι. Ήταν πολύ ωραία. Ο Μιχάλης αποφεύγει όμως να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, γι’ αυτό και μυρίζει. Μυρίζει και για μένα είναι δύσκολο αυτό» εξομολογήθηκε αρχικά η νεαρή Ekaterina της πράσινης ομάδας του Survivor.

«Στην καλύβα έχουμε έναν ασβό! Κι αυτός είναι ο Μιχάλης! Εντάξει, δεν νομίζω ότι φταίει το σώμα του αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με τα μαγιό, τα ρούχα και την υγρασία» υπογράμμισε και η Αγγελική, με τη σειρά της, για τον συμπαίκτη της το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor. «Όταν περνάει από δίπλα μας ξέρουμε ότι είναι ο Μιχάλης, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στη φάση που βρισκόμαστε αλλά είναι ενοχλητικό, το συγκεκριμένο, πολύ».