Στηβ Μιλάτος: «Η πληγή είναι σημάδι που θυμίζει το παρελθόν, ήταν μια μαύρη σελίδα στη ζωή μου»

Στηβ Μιλάτος

"Προχωράω παρακάτω, εξελίσσομαι σαν άνθρωπος, να είναι καλά η κοπέλα, είμαι και γω καλά, μέχρι εκεί" δηλώνει ο Στηβ Μιλάτος.

Ο Στηβ Μιλάτος έδωσε το παρών σε χθεσινοβραδινό event και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool με τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, το νεαρό μοντέλο εξήγησε τους λόγους που δεν θα συμμετείχε ξανά σε πάνελ εκπομπής, εκείνους που οδήγησαν στο τέλος του γάμου του ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος.

Ειδικότερα, αρχικά, ο Στηβ Μιλάτος δήλωσε πως «δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση αλλά πάνελ δεν θα ξαναέκανα. Ήμουν μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πάνελ στις αρχές της τηλεοπτικής μου καριέρας. Δεν είναι όμως αυτό το οποίο ήθελα, δεν μου κολλάει, δεν πειράζει. Δεν κολλούσα και γω σε αυτούς. Δηλαδή ήταν αμφίδρομο».

«Στο Big Brother υπήρχε ένα φλερτ. Έρωτας ήταν ο γάμος μου, πριν από αυτό, ο οποίος έληξε δυστυχώς ή ευτυχώς. Θα το ξανάκανα από την αρχή όλο αυτό το πράγμα αλλά έχει τελειώσει και προχωράμε παρακάτω. Όπως σε κάθε χωρισμό, υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Λησμονείς, χαίρεσαι, είναι δίκοπο μαχαίρι».

«Όλες οι δύσκολες ιστορίες του παρελθόντος έχουν τελειώσει; Όλο αυτό με το δικαστήριο;» ρώτησε τότε ο ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί ο Στηβ Μιλάτος ως εξής. «Εννοείται πως τελείωσαν, η πληγή όμως είναι πάντα ένα σημάδι το οποίο σου θυμίζει το παρελθόν και είναι ένα μάθημα. Να το ξεχάσεις δεν μπορείς, ήταν μια μαύρη σελίδα στη ζωή μου. Προχωράω παρακάτω, εξελίσσομαι σαν άνθρωπος, να είναι καλά η κοπέλα, είμαι και γω καλά, μέχρι εκεί».

Πηγή εικόνας: NDP Phoho