Ο Άρης επισκέπτεται το εστιατόριο ενός πεντάστερου ξενοδοχείου στην καρδιά της γραφικής και πλακόστρωτης Βέροιας που θεωρείται ένα από τα καλύτερα της πόλης μιας και έχει καταφέρει να παντρέψει αρμονικά τον πλούσιο γαστρονομικό πολιτισμό με την ελληνική τέχνη.
Εκεί ο σεφ Αλέξανδρος Φραγκιουδάκης αποκαλύπτει την πιο περιζήτητη συνταγή του. Ριζότο άγριων μανιταριών με ντόπιο φιλέτο rib eye, το κορυφαίο κομμάτι του μοσχαρίσιου κρέατος το οποίο παράγεται τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία.
Στην συνέχεια ο Άρης επιστρέφει στην κουζίνα του με ποικιλία ζεστών και κρύων πιάτων: καλαμαράδα με βασιλικό, αβγά με ομβριές αλλά και burger πατάτες που θα καλύψουν όλων των ειδών τα γούστα.