Στέλιος Παρλιάρος για τις απάνθρωπες συνθήκες στις κουζίνες: «Τους έκαιγαν με την καραμέλα, σου πετούσαν το φαγητό»

Στέλιος Παρλιάρος

"Δεν θέλω να ακούω για τη σοκολάτα Ντουμπάι! Έχουμε κάνει τόση διαφήμιση στο Ντουμπάι που δεν έχουμε κάνει ποτέ για κάτι δικό μας!".

Καλεσμένος στο «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (31/3) ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός pastry chef μίλησε για τη μακρόχρονη πορεία του στις κουζίνες και σόκαρε το δίδυμο των παρουσιαστών με τις ιστορίες που έχει ακούσει για τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούσαν στο παρελθόν.

«Είμαι πολύ ήρεμος στην κουζίνα μου, πάρα πολύ. Υπήρχε η τάση παλιά οι σεφ να είναι απότομοι, τα έχω ζήσει. Έχω ακούσει ότι έκαιγαν με καραμέλα τους… δεν μπορείς να φανταστείς. Κατ’ αρχάς, είχαν το τσιγάρο εδώ, κάπνιζαν, ήταν πολύ άγριες οι συνθήκες παλιά», περιέγραψε ο Στέλιος Παρλιάρος.

«Θυμάμαι σε ένα εργαστήριο που δούλευα, ήταν το αφεντικό στη γωνία – ονόματα δεν θα πούμε – και αν σε έβλεπε να πίνεις κάτι ή να τρως, σου το έπαιρνε και το πέταγε. Το νερό σου ή ένα να γλυκό να δοκίμαζες», αφηγήθηκε αμέσως μετά ο pastry chef στους δύο παρουσιαστές.

«Εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι, δεν μπορώ. Θέλω να είμαι πολύ φιλικός με το προσωπικό», παραδέχθηκε κλείνοντας το θέμα ο Στέλιος Παρλιάρος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

«Έχω ακούσει και έχω δοκιμάσει την περίφημη σοκολάτα Ντουμπάι και δεν θέλω να ακούω για αυτήν! Έχουμε κάνει τόση διαφήμιση στο Ντουμπάι που δεν έχουμε κάνει ποτέ για κάτι δικό μας! Το χειρότερο ήταν τα Χριστούγεννα που έκαναν μελομακάρονα Ντουμπάι και μου έβγαλε στο Instagram και κόλλυβα Ντουμπάι!», σχολίασε στο κλείσιμο της συνέντευξης ο Στέλιος Παρλιάρος.