Zappit

Στέλιος Κουδουνάρης: «Ο Λάκης Γαβαλάς πετάει τελευταία κακιούλες για το MSR»

"Αν κάποιος που είναι στην τηλεόραση δεν μπορεί να βρει την ισορροπία και νομίζει ότι εγκλωβίζεται, μάλλον κάνει λάθος δουλειά".

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks επί 8 ολόκληρα χρόνια απαντά στα σχόλια του Λάκη Γαβαλά για το reality μόδας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν αναφέρεται με πολύ κολακευτικά λόγια για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

«Είναι 8 τώρα τα χρόνια, 8 σεζόν πάρα πολύ ωραίες. Μιλάω και με τους περσινούς κριτές, την Έβελυν και τον Λάκη. Πιστεύεις ότι θα του κρατήσω κακία του Λάκη; Είναι στο απυρόβλητο. Λέει κάτι κακιούλες τώρα τελευταία για το πρόγραμμα. Νομίζω ότι τα λέει, επειδή του λείπουμε», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Πρέπει να υπάρχει η πολιτική ορθότητα στην τηλεόραση, γιατί είναι ένα μέσο που δημιουργεί πρότυπα», υπογραμμίζει ο γνωστός σχεδιαστής σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ.

«Αν κάποιος που είναι στην τηλεόραση δεν μπορεί να βρει την ισορροπία και νομίζει ότι εγκλωβίζεται, μάλλον κάνει λάθος δουλειά», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Στέλιος Κουδουνάρης.