Στέφανος Ξενάκης: «Παράνομος ο τρόπος που με χειρίστηκαν τα media, διαδόθηκαν τα προσωπικά μου δεδομένα»

Στέφανος Ξενάκης

"Έχει αναλάβει την υπόθεση εισαγγελέας για να μην ξαναγίνει αυτό το πράγμα" αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Ξενάκης.

Ο Στέφανος Ξενάκης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, το πρωινό της Πέμπτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός συγγραφέας μίλησε για την σχέση που φροντίζει να έχει σήμερα πια με τον εαυτό του καθώς και την περιπέτεια που έζησε τον περασμένο χειμώνα όταν και βρέθηκε για 8 μέρες στο κρατητήριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Ξενάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι αθλιότερη από τη δική μου σχέση με τον εαυτό μου πρέπει να υπήρχε σε πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις. Έχω περάσει δυο πολύ βαθιές καταθλίψεις που ο εαυτός μου ήθελε να μου πει κάτι. Είναι πολύ σημαντικό να μάθω να συνομιλώ με τον εαυτό μου, να κλείσω λίγο το κινητό και την τηλεόραση, να σταματήσω τη φασαρία γιατί κάτι μου λέει αυτός ο άνθρωπος και συνήθως πονάει».

«Τον Μάρτιο του ΄23 ήταν πολύ δύσκολα γιατί για κάποιους λόγους εκείνες τις μέρες ήμουν Νούμερο 1 trend στα social media στην Ελλάδα. Αποφασίσαμε με τη μαμά των κοριτσιών μου να μην πάνε στο σχολείο για μια δυο μέρες, ήξεραν πολύ καλά τι είχε συμβεί και για ποιο λόγο είχε κλείσει η εταιρεία μου. Αυτές οι 8 μέρες στο κρατητήριο ήταν πολύτιμες, βέβαια, είχαμε φτιάξει μια πολύ ωραία κοινότητα όπου κάναμε σενάρια και ομιλίες με τα παιδιά που ήταν εκεί. Οπότε κάθε μέρα μιλούσα με τα παιδιά μου από το καρτοτηλέφωνο και μια μέρα με άκουσε τόσο καλά η μεγάλη μου κόρη που είπε στη μαμά της: παίζει ο μπαμπάς να περνάει καλύτερα μέσα απ’ ότι εμείς έξω».

«Το δικό μου θέμα ήταν διαχειριστικά και ο τρόπος που χειρίστηκαν τα media ήταν εντελώς άδικος. Ήταν τελείως παράνομο, διαδόθηκαν τα προσωπικά μου δεδομένα και έχει αναλάβει την υπόθεση εισαγγελέας για να μην ξαναγίνει αυτό το πράγμα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Στέφανος Ξενάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA.