Zappit

Στέφανος Κωνσταντινίδης για τις δύσκολες συνεργασίες: «Δεν θα ανοίξω τον ασκό του Αιόλου για πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν»

"Δεν είμαι ο τηλεφωνάκιας, ο PRίστας, που θα βρω λόγο να σε πάρω τηλέφωνο απλά και μόνο για να κάνω δημόσιες σχέσεις. Αυτά τα κάνουν πολλοί", επισημαίνει χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Για τη νέα του συνεργασία στο MEGA Καλημέρα αλλά και τις επαφές που διατηρεί με τους πρώην συνεργάτες του μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Τον γνωστό δημοσιογράφο συνάντησε ο ρεπόρτερ του «I Love Σου Κου», Αλέξανδρος Ρούτας.

«Άγχος δημιουργικό υπάρχει πάντα, άγχος κανονικό δεν υπάρχει, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν κάνεις καθημερινό κάνεις περίπου 210 εκπομπές τον χρόνο. Το ωραίο είναι ότι υπάρχει και μία ομάδα με πολύ έμπειρους ανθρώπους», δηλώνει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την προσθήκη του στο MEGA Καλημέρα.

«Στη ζωή μου μετά τις συνεργασίες μου κρατάω ουσιαστικές επαφές. Δεν είμαι ο τηλεφωνάκιας, ο PRίστας, που θα βρω λόγο να σε πάρω τηλέφωνο απλά και μόνο για να κάνω δημόσιες σχέσεις. Αυτά τα κάνουν πολλοί», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Έχει αντιμετωπίσει δύσκολες συνεργασίες στην τηλεόραση; Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απαντά με νόημα: «Έχω περάσει δύσκολα, εύκολα και… πολύ δύσκολα. Δεν θα ανοίξω όμως τον ασκό του Αιόλου για πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν».

Τέλος, σε ερώτηση για το παρασκήνιο πίσω από τη Ναταλί Κάκκαβα και την πιθανή συμμετοχή της στο νέο πρωινό του ΟΡΕΝ, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρει:

«Η Ναταλί δεν έχει πάρει θέση σε αυτό, δεν έχει κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση και είναι προς τιμήν της αυτό. Έχουν ακούσει τα χίλια μύρια όλα αυτά τα χρόνια με τον Γρηγόρη και έχουν κρατήσει ένα επίπεδο με αξιοπρέπεια στις δημόσιες τοποθετήσεις τους».