Σταύρος Ζαλμάς: «Έπαιρνε ανά 30 δευτερόλεπτα κι όταν δεν το σήκωνα, μου μπλόκαρε το τηλέφωνο αφήνοντάς το ανοιχτό για μέρες»

Σταύρος Ζαλμάς

"Με είχε πάρει τηλέφωνο στο θέατρο λέγοντάς μου ότι θα έρθει να με δει, θα μπει στο καμαρίνι να με συγχαρεί κι εγώ δεν θα γνωρίζω την ταυτότητά της. Μιλάμε για θρίλερ" σημείωσε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε για τη stalker που του είχε κάνει τη ζωή του μαρτύριο και τις κινήσεις που έκανε.

«Είχα μία stalker, ήταν πολύ ενοχλητικό, είχε αρρώστια μεγάλη, ήταν σπάσιμο νεύρων. Η γυναίκα μάλλον δεν ήταν στα καλά της, όποιος το κάνει αυτό δεν είναι ψυχικά ισορροπημένος. Είχα πάει αστυνομία, στον εισαγγελέα, τα μηχανήματα τότε δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν. Έπαιρνε ανά 30 δευτερόλεπτα. Όταν δεν το σήκωνα ή δεν της μίλαγα, μου μπλόκαρε το τηλέφωνο αφήνοντάς το ανοιχτό για μέρες. Με παρακολουθούσε, μου έλεγε “Τι δουλειά είχες εκεί χτες βράδυ;”. Εκεί α χάνεις, μπορεί να σε στείλει τρελοκομείο αυτό το πράγμα. Η γυναίκα ήταν σαδίστρια, συνέχιζε για 2 με 3 χρόνια» είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο στο θέατρο λέγοντάς μου ότι θα έρθει να με δει, θα μπει στο καμαρίνι να με συγχαρεί κι εγώ δεν θα γνωρίζω την ταυτότητά της. Μιλάμε για θρίλερ. Σε γιορτή με έπαιρνε και δεν έκλεινε το τηλέφωνο αν δεν μιλούσε με όλους τους παρευρισκόμενους. Η εμμονή της σταμάτησε, ευτυχώς, και μάλιστα απότομα. Η αστυνομία δεν την εντόπισε ποτέ, εγώ δεν μπορούσα να συζητήσω μαζί της… Πιάνεις ποτέ συζήτηση με τον βασανιστή σου; Θα αφήσω εγώ τη ζωή μου για να τρέχω πίσω από μία τρελή; Δεν έχεις στοιχεία του ΟΤΕ», πρόσθεσε ο Σταύρος Ζαλμάς.