Zappit

Σταύρος Βαρθαλίτης για την αποχώρησή του από το Breakfast@Star: «Καλά έκανε το παλικάρι και πήρε τη δουλειά»

"Δεν κρατάω ποτέ κακία για κάτι. Δεν τα βρήκαμε και επιλέξαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας".

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο νικητής του Master Chef 4, δεν βρίσκεται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στην ομάδα του Breakfast@Star. Ο νεαρός σεφ αποχώρησε μετά από δύο χρόνια συνεργασίας από την πρωινή παρέα και τη θέση του πήρε ο διαγωνιζόμενος του περσινού κύκλου του reality μαγειρικής, Χρήστος Μοίρας.

Ο 28χρονος Master Chef έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μαρία Κοκκολάκη, περιγράφοντας το παρασκήνιο πίσω από την αντικατάστασή του στην κουζίνα της πρωινής εκπομπής του Star και το νέο του βήμα στο «Στούντιο 4».

«Μία νέα αρχή, μία διαφορετική χρονιά θα έλεγα. Νομίζω ότι πάντα από κάτι καινούργιο βγαίνει κάτι καλό. Πήρα αυτή την απόφαση για να είμαι εγώ χαρούμενος και νομίζω ότι είναι το κατάλληλο περιβάλλον», δηλώνει αρχικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

«Τα αγαπάω τα παιδιά, ήμασταν δύο χρόνια παρέα. Κρατάμε επαφές, δεν κρατάω ποτέ κακία για κάτι. Πάντα διαχωρίζω το ανθρώπινο με το επαγγελματικό κομμάτι, όπως και με τους ανθρώπους του Star. Δεν τα βρήκαμε και επιλέξαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας», σημειώνει ο γνωστός σεφ, επιβεβαιώνοντας πως ήρθε σε επικοινωνία με το ζευγάρι Χατζίδου-Παύλου.

«Καλά έκανε το παλικάρι και πήρε τη δουλειά, είναι ομορφόπαιδο. Οποιοσδήποτε θα έπαιρνε αυτή την ευκαιρία και εύχομαι να τα πάει υπέροχα», απαντά ο Σταύρος Βαρθαλίτης για τον αντικαταστάτη του, Χρήστο Μοίρα.