Σταύρος Βαρθαλίτης: Έτσι τον υποδέχθηκαν Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4

Σταύρος Βαρθαλίτης

"Αυτά τα ωραία πρέπει να γίνονται πιο συχνά για όλους μας, όχι μόνο για μένα προφανώς" υπογράμμισε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Επίσημη πρώτη είχε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στη νέα τηλεοπτική του κουζίνα, το απόγευμα της Τρίτης, μιας και βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλατό του Στούντιο 4.

«Αχ, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί καλωσορίζουμε στην κουζίνα μας και επίσημα τον Σταύρο Βαρθαλίτη» αναφώνησε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για να χαιρετήσει μαζί με τον συμπαρουσιαστή της, Θανάση Αναγνωστόπουλο το νέο μέλος στην κουζίνα της καθημερινής εκπομπής της ΕΡΤ.

«Καλή σεζόν θα πω και εγώ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης ο οποίος και στο εξής θα μοιράζεται την εν λόγω τηλεοπτική κουζίνα με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη. «Αυτά τα ωραία πρέπει να γίνονται και πιο συχνά για όλους μας, όχι μόνο για μένα προφανώς, γιατί είναι που λες ότι κάτι θα έρθει ωραίο, το νιώθεις και όταν έρχεται… καλοδεχούμενο».

Για την ιστορία του Στούντιο 4, δε, ο Σταύρος Βαρθαλίτης επέλεξε να κάνει πρεμιέρα στο νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα παρουσιάζοντας μια τραγανή τυρόπιτα ακορντεόν!