Σταύρος Νικολαϊδης: «Δεν υπήρχα για τον Νότη Σφακιανάκη, ούτε γεια δε μου έλεγε»

Σταύρος Νικολαϊδης

«Δεν με ενδιαφέρει η προσωπικότητά του», είπε ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Στο Πρωινό και τη Φαίη Φώτου μίλησε ο Σταύρος Νικολαϊδης, ο οποίος απάντησε για τον Νότη Σφακιανάκη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που ο ίδιος βρισκόταν στο κοντινό περιβάλλον του τραγουδιστή.

«Είμαι θαυμαστής του Νότη. Προσωπική σχέση δεν έχω καμία μαζί του, γιατί είναι περίεργος άνθρωπος. Παρόλο που είχα σχέση με πολύ δικούς του ανθρώπους, δηλαδή ήμουν πολύ φίλος με τον αδερφό του, ο Νότης έκανε σαν να μη με ήξερε.

Ο Νότης έκανε σχολή στη νυχτερινή διασκέδαση, με τα show του, τις χορογραφίες και το ντύσιμό του. Υπήρχε περίοδος που πήγαινα στο καμαρίνι του Δάντη, της Ζήνα, που ήταν φίλοι μου και για τον Νότη δεν υπήρχα. Ούτε γεια δεν μου έλεγε», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Ο Σταύρος Νικολαϊδης ανέφερε επίσης: «Δεν με ενδιαφέρει η προσωπικότητά του, αλλά σαν τραγουδιστή πάντα τον θαύμαζα και πιστεύω ότι πραγματικά λείπει από το τραγούδι. Διαφωνώ σε πολλά από αυτά που έχει πει ο Νότης, αλλά πολλά από αυτά ήταν προφητικά, έπεσε μέσα».