Στάθης Σταμουλακάτος: «Μετά τον θάνατο της είπα… ή πηδάς από τον πέμπτο ή συνεχίζεις»

Στάθης Σταμουλακάτος

"Στην πρώτη παράσταση που έκανα, στο θέατρο Επί Κολωνώ, πέθανε και δεν με είδε" θυμάται ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Στο Στούντιο 4 συνάντησε ο Στάθης Σταμουλακάτος, το απόγευμα της Πέμπτης, τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τη διαχείριση στη δύσκολη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας και την γνωριμία με τον Γιάννη Οικονομίδη.

Ειδικότερα, ο Στάθης Σταμουλακάτος εξομολογήθηκε πως «μετά τον θάνατο της μητέρας μου, βρήκα τα πατήματα μου γιατί έκανα ψυχοθεραπεία με τον εαυτό μου. Είπα ότι ή πηδάς από τον πέμπτο ή συνεχίζεις». Και είπα συνεχίζω. Δεν πρόλαβε να με δει στον κινηματογράφο ή στο θέατρο, με είδε μόνο στις εξετάσεις που έδωσα για να μπω στην υποκριτική σχολή».

«Της άρεσε, βέβαια συγκινήθηκε, ήταν μόνο εκεί. Δηλαδή στην πρώτη παράσταση που έκανα, στο θέατρο Επί Κολωνώ, πέθανε και δεν με είδε».

«Η συνεργασία με τον Γιάννη Οικονομίδη ήρθε το 2005. Εγώ τον ήξερα βέβαια γιατί είχα δει το «Σπιρτόκουτο» και ήρθε να μας δει στο θέατρο όταν κάναμε εκείνη τη χρονιά μια κωμωδία. Αμέσως γνωριστήκαμε και μου είπε πως εμείς οι δυο θα πορευτούμε μαζί. Το τήρησε και πλέον είμαστε κάπως σαν αδέλφια, ο μεγάλος αδελφός που δεν είχα ποτέ» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Στάθης Σταμουλακάτος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.