Σταμάτης Μαλέλης: «Αν τους περιόρισα ή δεν τους έδωσα ευκαιρίες, είναι λάθος μου και ζητάω συγνώμη»

Σταμάτης Μαλέλης

"Αυτός που αποκτά εξουσία χωρίς να έχει βάθος, είναι πολύ επικίνδυνος και μπορεί να φτάσει οπουδήποτε" εξηγεί ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, το πρωινό της Δευτέρας, στην πρεμιέρα για το Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA μίλησε τόσο για την επικινδυνότητα που κρύβει η εξουσία όσο και στη συγνώμη που νιώθει την ανάγκη να ζητήσει από όσους ενδεχομένως δεν έδωσε την απαραίτητη ευκαιρία στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Μαλέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να κάνω κακό στον άλλο οτιδήποτε και να γίνει. Δηλαδή και σε όσους ανθρώπους αντικειμενικά στη δουλειά, είτε τους περιόρισα είτε δεν τους έδωσα κάποιες ευκαιρίες, είναι λάθος μου και ζητάω συγνώμη. Δεν το έκανα όμως από κακία».

«Κάποτε σκεφτόμουν πως έπρεπε σε ένα κανάλι που ήμουν να κάνουμε κάποιες απολύσεις. Πήγα λοιπόν τότε στον υπεύθυνο, πάνε πολλά χρόνια τώρα και του είπα: «Κοίταξε να δεις, εγώ δεν μπορώ να κάνω απολύσεις». Ξέρεις γιατί δεν μπορώ να κάνω απολύσεις; Γιατί δεν μπορώ να διώξω κάποιον που θα πάω στο σπίτι του και θα πει στη γυναίκα του ή στη μάνα του, σήμερα δεν έχω δουλειά γιατί με έδιωξε ο Μαλέλης».

«Είναι επικίνδυνος αυτός που δεν έχει το βάθος, το υπόβαθρο και τις αρχές. Αυτός που αποκτά εξουσία χωρίς να έχει βάθος, είναι πολύ επικίνδυνος και μπορεί να φτάσει οπουδήποτε. Ναι, υπάρχουν και καλά παιδιά και δουλευταράδες και άνθρωποι οι οποίοι μοχθούν».

«Εγώ αγαπάω τα παιδιά τα δικά μου και όταν βγαίνουν κάποιοι και τα υποτιμούν, θέλω εκείνη τη στιγμή να πάρω το μικρόφωνο και να τους υπερασπιστώ. Να κάνω και κόντρα έστω και με έναν μεγάλο καλλιτέχνη που τον εκτιμώ, τον ακούω και ζω από αυτόν. Αφήστε ρε τα παιδιά που κάνουν τη δουλειά τους με το μικρόφωνο, αφήστε τα ήσυχα» πρόσθεσε, επίσης, ο Σταμάτης Μαλέλης στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA.