Σταματίνα Τσιμτσιλή – Το απίθανο σχόλιο για τους σέξι Αυστραλούς πυροσβέστες: «Not bad, φαίνεται καλό παιδί»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Αυτός ο κύριος προάγει και το... οικοσύστημα της Αυστραλίας. Πόσο κάνει να το ψωνίσεις αυτό το calendar;".

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Σταύρος Γιαννόπουλος που αναδείχθηκε ανάμεσα στους πιο sexy πυροσβέστες της Αυστραλίας και φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιό τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο του ημερολογίου με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο

«Εγώ πάντως μπήκα στο Australianfirefighters.com… not bad. Κρατάνε κάτι κοάλα και όλοι έχουν τατουάζ. Ο συγκεκριμένος φαίνεται καλό παιδί», είπε αρχικά με χιούμορ η παρουσιάστρια.

«Όταν βλέπεις έναν όμορφο άντρα αλλά μιλάει γλυκά και όμορφα, καταλαβαίνεις ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι. Τους άλλους δεν τους έχω ακούσει να μιλάνε», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ίδιο ύφος.

«Α έχει ανταγωνισμό! Καλέ, αυτός με το κοάλα… γιατί δεν λέμε και για αυτόν;», σχολίασε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Παρανάλωμα του πυρός! Αυτός ο κύριος προάγει και το… οικοσύστημα της Αυστραλίας. Ο δικός μας είναι πολύ καλός, να τα λέμε κι αυτά», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ρώτησε: «Πόσο κάνει να το ψωνίσεις αυτό το calendar;».