Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρεμιέρα στα κόκκινα – «Μας ενδιαφέρει το χρυσό της καρδιάς σας»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ποδαρικό για την πρωινή εκπομπή του Alpha.

Με χαμόγελα και θετική διάθεση έκανε πρεμιέρα στον Alpha για 12η σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το «Happy Day» βγήκε στον αέρα λίγο πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας (16/9) πλαισιωμένο από τους σταθερούς του συνεργάτες και έτοιμο να μας κρατήσει και φέτος την πιο κεφάτη πρωινή παρέα.

Πριν η κάμερα βρεθεί ζωντανά στο πλατό, παρακολουθήσαμε ένα χιουμοριστικό βίντεο με την ομάδα της εκπομπής να… προπονείται στον στίβο και στην κολύμβηση, διεκδικώντας και φέτος το «χρυσό μετάλλιο» των τηλεθεατών.

«Μια γλυκιά καλημέρα που μας έλειψε, που περιμέναμε τόσες μέρες να έρθουμε στο πόστο μας, να κάνουμε παρέα, να πιούμε τον καφέ μας. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας αυτή η καλημέρα, δεν μπορούμε να την αποχωριστούμε. Πώς γίνεται πάντα μετά από 11 χρόνια να υπάρχει ένα άγχος, ένα καρδιοχτύπι; Ίσως γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε η πρωινή σας παρέα; Γιατί μας ενδιαφέρει το χρυσό της καρδιάς σας;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έκανε την είσοδό της χορεύοντας και φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα.

Αμέσως μετά η οικοδέσποινα του Happy Day υποδέχθηκε στο πλατό την ομάδα της. Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς κατέφτασαν κρατώντας μία μεγάλη σημαία με το λογότυπο της εκπομπής και πήραν τη θέση τους στο πάνελ, έτοιμοι να σχολιάσουν για ακόμη μία χρονιά τα θέματα της επικαιρότητας.

«Η μητέρα μου, μόλις είδε πρωί-πρωί τον Δημήτρη (Παπανώτα), του είπε: καλημέρα, πρόεδρε», ανέφερε χαριτολογώντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στη φημολογούμενη υποψηφιότητα του συνεργάτη της για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Γελάτε, γελάτε… στο τέλος θα το λέτε στα σοβαρά».