Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν εκτιθέμεθα, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν επιλέγουμε πάντα τους λόγους της έκθεσης»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Σέβομαι όλους μου τους αντιπάλους αλλά ταυτόχρονα δεν φοβάμαι και κανέναν" τονίζει, επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Την Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαυρίδης σε βραδινή της έξοδο και το απόσπασμα προβλήθηκε το Σάββατο στο MEGA. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha κλήθηκε να εκφέρει άποψη τόσο για τον ανταγωνισμό όσο και για το επίκεντρο στο οποίο και βρίσκονται κατά καιρούς μέλη της ομάδας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα έχω μια καλή ψυχολογία για τον ανταγωνισμό, σέβομαι όλους μου τους αντιπάλους αλλά ταυτόχρονα δεν φοβάμαι και κανέναν».

«Πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος στο πάνελ ο οποίος είναι στο επίκεντρο για την προσωπική του ζωή;» ρωτήθηκε η παρουσιάστρια για να απαντήσει ως εξής. «Το ζω κατά καιρούς με όλη μου την ομάδα. Τώρα, αυτές τις μέρες, είναι στο επίκεντρο ο Δήμος Βερύκιος για δηλώσεις που κάνει για παρουσιάστριες. Ο Δημήτρης Παπανώτας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Φραγκολιάς τώρα με την προσωπική του ζωή».

«Εντάξει, το κάθε θέμα βέβαια είναι εντελώς διαφορετικό και θέλει άλλη διαχείριση, αλλά αυτό συμβαίνει. Όταν εκτιθέμεθα, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν επιλέγουμε πάντα τους λόγους για τους οποίους θα εκτεθούμε» συμπλήρωσε, επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.