Zappit

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Τριαντάφυλλος νιώθει ότι τον αδικούν, παρασκηνιακά του ζητάνε δηλώσεις και στον αέρα τον κράζουν»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για το "ξέσπασμα" του τραγουδιστή προς τις εκπομπές.

Τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου σχολίασε το πρωινό της Δευτέρας (7/10) η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μπροστά στις κάμερες για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν τα media, βάζοντάς τον πολλές φορές στο στόχαστρο με αφορμή κάποιες τοποθετήσεις του.

«Ο Τριαντάφυλλος νιώθει ότι τον αδικούν στο μοντάζ, ότι εκείνος λέει κάτι που μπορεί να έχει συμβεί όχι μόνο σε κείνον αλλά σε όλους μας. Έτσι είναι όταν κάποιος μιλάει πόση ώρα και ένας αρχισυντάκτης θέλει το ζουμί», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να επισημαίνει πως πράγματι υπάρχουν κάποια «ιερά τέρατα» στον χώρο της showbiz, που τα Μέσα επιλέγουν να μην στοχοποιούν.

«Μπορείς να κατονομάσεις ποια είναι αυτά τα πρόσωπα; Γιατί εγώ θυμάμαι και τον Ρουβά, που τον αγαπούν, να τον έχουν «χτυπήσει» και τον Ρέμο με την περιπέτεια που είχε με τα φορολογικά», παρατήρησε η παρουσιάστρια.

«Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Επειδή ζούμε και στην εποχή της αποκαθήλωσης, ο κόσμος τρελαίνεται και εκτονώνεται όταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο δίνει αφορμή και το αποκαθηλώνουν στα σχόλια», υπογράμμισε αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τον ενοχλεί που παρασκηνιακά τον παίρνουν παρουσιάστριες και του λένε «πολύ ωραία τα είπες εναντίον των γκέι», για παράδειγμα, «κάποιος έπρεπε επιτέλους να τα πει, να σου στείλω μια κάμερα να τα πεις και σε μένα;». Και μόλις παίζω τις δηλώσεις του να λέω: δε ντρέπεται, δε σέβεται τα δικαιώματα. Τον ενοχλεί δηλαδή που άλλα του λένε παρασκηνιακά και άλλα μπροστά. Μου λέει ότι τον αδικούν», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.