Zappit

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πρώτη κοινή εμφάνιση Οικονομάκου – Τσερέλα: «Η Αθηνά μου σύστησε τον Μπρούνο, ήταν πολύ φιλικός»

"Εγώ δεν θέλησα να χαιρετήσω τον Μπρούνο Τσερέλα και δεν ήθελα να φανεί ότι με κάποιο τρόπο ζητώ μία γνωριμία μαζί του" δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σε βραδινό event πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη κοινή δημόσια εμφάνιση η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα, με αφορμή ένα δείπνο που παραχωρήθηκε για την άφιξη της Κιάρα Φεράνι στη χώρα μας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν παρούσα στο γνωστό εστιατόριο και μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου και το πόσο ευγενικός ήταν.

«Εγώ καθόμουν στο κέντρο του τραπεζιού κι η Αθηνά προς την άκρη. Όταν γύρισα από την τουαλέτα, συναντηθήκαμε. Η Αθηνά γύρισε και με χαιρέτησε πολύ γλυκά. Εγώ δεν θέλησα να χαιρετήσω τον Μπρούνο Τσερέλα και δεν ήθελα να φανεί ότι με κάποιο τρόπο ζητώ μία γνωριμία μαζί του. Εκείνη μού είπε πολύ ευγενικά να σου συστήσω τον Μπρούνο. Αυτός ήταν πολύ ευγενικός, cool και φιλικός» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συμπλήρωσε:

«Το κορίτσι είναι ερωτευμένο, χαρούμενο και θέλει να συστήνει τον άνθρωπό της στους ανθρώπους που εκτιμά».