Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κορινθίου – Αϊβάζη: «Ήταν πολύ προσβλητικό, έπρεπε να το ξεκαθαρίσει και καλά έκανε»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Ήταν πολύ προσβλητικό κάποιος να θεωρήσει ότι χρησιμοποιείς μία τέτοια είδηση, ενώ έχεις ένα παιδί στην εφηβεία, για να διαφημίσεις μία παράσταση".

Τον αιφνίδιο χωρισμό ανάμεσα στη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη σχολίασαν στην πρεμιέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της. Το επί 17 χρόνια παντρεμένο ζευγάρι φαίνεται πως ακολουθεί πλέον διαφορετικούς δρόμους στη ζωή και μάλιστα η ίδια η ηθοποιός ρωτήθηκε για αυτό από τους δημοσιογράφους σε κοσμική εκδήλωση που παραβρέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μαρία Κορινθίου: Η αντίδραση σε ερώτηση ρεπόρτερ για το χωρισμό της – «Γλυκούλα μου»

«Ήταν από τα θέματα του καλοκαιριού, γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Έχουν την κόρη τους, την Ισμήνη και έχουν κάνει πολλά πράγματα μαζί. Μάλιστα, φέτος θεατρικά θα συνυπάρξουν, κάτι που μπέρδεψε και τον κόσμο. Κάποιοι τους κατηγόρησαν ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Στη χθεσινοβραδινή δήλωση στο event του Νεκτάριου Σκαμνάκη δεν είπε ξεκάθαρα ότι «ναι, έχω χωρίσει». Δεν το διέψευσε όμως κιόλας», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η παρουσιάστρια.

«Καλά έκανε και μίλησε όμως τότε, γιατί ήταν πολύ προσβλητικό κάποιος να θεωρήσει ότι χρησιμοποιείς μία τέτοια είδηση, ενώ έχεις ένα παιδί στην εφηβεία, για να διαφημίσεις μία παράσταση. Έπρεπε να το ξεκαθαρίσει», επισήμανε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ βλέπω ότι πιθανότητα ήταν μία ώριμη κατάσταση, γιατί δεν τη βλέπω ούτε στεναχωρημένη, ούτε καταβεβλημένη», παρατήρησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρεμιέρα στα κόκκινα – «Μας ενδιαφέρει το χρυσό της καρδιάς σας»

«Δεν το παραδέχθηκε αλλά δεν το διέψευσε. Είπε απλά ότι δεν το έχει ανακοινώσει, ότι δεν το ακούσαμε από εκείνη. Πληροφορίες μου πάντως λένε ότι την παράσταση την έχουν υπογράψει από πέρσι τον χειμώνα και ο χωρισμός ήρθε μετά, την άνοιξη», υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε άλλο σημείο της συζήτησης.