Zappit

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ένιωσα αμήχανα, συνάδελφοι σε άλλο κανάλι έπαιξαν την κατάρρευση της Μαρινέλλας»

"Σε μία περίπτωση χωρίς blur και στην άλλη με blur στο κεφάλι" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με αφορμή ορισμένα σχόλια που δέχθηκε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε μέσα από το Happy Day για την επιλογή της εκπομπής να μην παίξει την λιποθυμία της Μαρινέλλας, ενώ άλλες εκπομπές νωρίτερα είχαν προβάλει κανονικά το βίντεο -η μία με blur και η άλλη χωρίς.

«Θέλω να πω και κάτι άλλο, επειδή συζήτησα με πολύ κόσμο αυτή την εβδομάδα και μου είπαν: μπράβο Σταματίνα που στο Happy Day δεν δείξατε τη σκηνή της λιποθυμίας από το εγκεφαλικό επεισόδιο της κατάρρευσης, αλλά γιατί μας το είπες εκείνη την ημέρα 3-4 φορές; Ήθελες να «διαφημίσεις» την απόφασή σου; Θέλω να σας πω ένα παρασκήνιο, που δεν το είπα ευθύς εξαρχής, αλλά το συζήτησα με κάποιους ανθρώπους κι αποφάσισα να σας το πω. Εκείνη την ημέρα την ώρα που ετοιμαζόμουν στο καμαρίνι για να βγω στην εκπομπή 07.45, κάνοντας ζάπινγκ έτυχε σε δύο κανάλια να δω να παίζουν τη σκηνή της πτώσης χωρίς κανένα blur κι έτσι όπως την είδατε στα social media. Σε ένα άλλο κανάλι, που δεν θέλω να κατονομάσω γιατί δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους μου, έπαιξαν τη σκηνή με blur και μωσαϊκό μόνο στο πρόσωπο και μάλιστα έγινε ένας καυγάς γιατί δεν συμφωνούσαν όλοι οι συντελεστές εκείνη την ώρα ζωντανά» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:

«Ένιωσα την ανάγκη να το πω πολλές φορές, θέλοντας να παρακινήσω και να «παρασύρω» τους συναδέλφους μας που θα έβγαιναν μετά από εμάς. Δεν το λέω ότι το έκαναν επειδή το έκανε το Happy Day, αλλά ευτυχώς όλοι πήραν την ίδια απόφαση με εμάς. Άρα, ζητώ συγγνώμη αν σας φάνηκε ότι υπερέβαλα και το είπα 2-3 φορές, ο λόγος ήταν μόνο αυτός. Ένιωσα περίεργα, άκομψα κι αμήχανα βλέποντας ότι συνάδελφοί μας νωρίτερα από εμάς σε άλλα κανάλια έπαιξαν τη σκηνή. Σε μία περίπτωση χωρίς blur και στην άλλη με blur στο κεφάλι»

«Το λέω γιατί κάποιοι συνάδελφοί μου, μετά από εμάς που πήραν την ίδια απόφαση να μην το παίξουν, είπανε εντάξει κι υποκριτικό να το λες και να το παίζεις ή να μην το παίζεις. Εγώ λέω ότι ο λόγος που το επαναλάμβανα και γινόμουν κουραστική ήταν αυτός» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.