Zappit

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα ότι αν είχα ένα γιαούρτι θα της το έριχνα, γίνομαι έξαλλος με αυτή την υποκρισία»

«Ακούς πολλές βλακείες, δεν μπορούν να μιλήσουν άνθρωποι. Κι εγώ δεν σκοπεύω να το κάνω», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου ήταν σήμερα καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε και για την παράσταση «Sexy Laundry».

Όταν η συζήτηση έφτασε στο political correct, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ένα περιστατικό που του έτυχε πρόσφατα σε μια παρέα.

«Υπάρχει θέμα με το political correct, ήταν αναμενόμενο, με την έννοια πως όταν κάτι πάει να αλλάξει προς μια κατεύθυνση, θα υπάρξει μια πρώτη περίοδος ανισορροπίας, θα πάει στο άλλο άκρο… Ελπίζω και εύχομαι και πιστεύω ότι θα ισορροπήσει αυτό το πράγμα και δεν θα κινείται σε τέτοιες ακρότητες ευθιξίας πάνω στα πράγματα. Δεν με ζορίζει προσωπικά, με την έννοια ότι είχα πάντα στα πλαίσια της ευγένειας και της διακριτικότητας απέναντι στους ανθρώπους είχα ένα όριο αυτολογοκρισίας από μόνη μου. Δεν χρειάστηκε η εποχή να μου το επιβάλλει», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε στη συνέχεια το λόγο και είπε: «Μέχρι να ισορροπήσουν εγώ θα είμαι έξαλλος. Το θεωρώ μια τεράστια υποκρισία. Η υποκρισία αυτή τη στιγμή χτυπάει κόκκινο. Ήμουν παρών σε συζήτηση που λέει η άλλη “δεν καταλαβαίνω, συναντάς κάποιον και λέει να σου συστήσω τη γυναίκα μου. Τη γυναίκα σου; Τι θα πει “σου”; Είμαι δικά σου;”. Και λέω τώρα, ένα γιαούρτι άμα το είχα, θα στο έριχνα. Έχουν ξεφύγει. Ακούς πολλές βλακείες, δεν μπορούν να μιλήσουν άνθρωποι. Κι εγώ δεν σκοπεύω να το κάνω, μακάρι να βρω ένα έργο που να προκαλεί τόσο πολύ και θα το κάνω επί τούτου. Με κάνει έξαλλο αυτή η υποκρισία, δεν το μπορώ καθόλου».