Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που δεν το γνωρίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης»

Σπύρος Μπιμπίλας

"Να μην κάνουμε κρίσεις εκ του προχείρου" είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα του Summer’s Cool σε σχέση με τη χθεσινή ανάρτηση που είχε κάνει για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη κι όσα είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τους ηθοποιούς που μπαίνουν στην πολιτική.

«Για μένα ο Βλαδίμηρος είναι ένα από τα αξιαγάπητα πλάσματα, είναι και φίλος μου. Είναι σοβαρός ηθοποιός και έχει κάνει μια απίστευτη πορεία. Η κρίση του είναι λίγο επιπόλαια. Πάρα πολύ σημαντικοί ηθοποιοί που υπήρξαν στο κοινοβούλιο, όπως η Αιμιλία Υψηλάντη, έχει κάνει πολλά για τους ηθοποιούς. Αυτόν τον πρώτο χρόνο που μπήκα στη Βουλή, δεν αισθάνομαι πολιτικός. Αισθάνομαι συνδικαλιστής που μπήκε να λύσει τα προβλήματα του κλάδου μας.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που μάλλον δεν το γνωρίζει ο Βλαδίμηρος, είναι ότι οι ηθοποιοί που είχαν δελτία παροχής υπηρεσιών τους απέκλειαν από το επίδομα ανεργίας. Όταν κάνουμε τέτοιου είδους κρίσεις ας βλέπουμε και τι έχει γίνει από τον ηθοποιό που έχει μπει στη βουλή και ονομάζεται “πολιτικός”. Να μην κάνουμε κρίσεις εκ του προχείρου» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Πρέπει να είναι από όλα τα επαγγέλματα μέσα στη βουλή αντιπροσωπευτικά για να μιλάνε για τα προβλήματα του κάθε κλάδου. Με εξοργίζουν τα εύκολα σχόλια στις αναρτήσεις εξαιτίας αυτού που είπε ο Βλαδίμηρος. Υπάρχει ένας οχετός που λένε ότι μπήκαμε να τα πάρουμε. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ενισχύουμε το κόμμα μας. Έχουν την άποψη ότι όλοι οι βουλευτές τα αρπάζουν. Δεν είναι έτσι» συνέχισε παρακάτω ο Σπύρος Μπιμπίλας.