Σπύρος Χαριτάτος: «Η τηλεόραση κάνει ό,τι θέλει και δεν της κρατάω κακία, στο παρελθόν με ήθελε εκτός»

Σπύρος Χαριτάτος:

"Στη ζωή είναι επιλογές, θα φύγω από τη δημοσιογραφία όταν πια δεν θα μπορώ να δημοσιογραφώ" δήλωσε ο Σπύρος Χαριτάτος.

Ο Σπύρος Χαριτάτος και η Χρύσα Φώσκολου παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου και τον δημοσιογράφο Οδύσσεα Μητσόπουλο, το πρωινό της Πέμπτης, στο OPEN. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του διαδρομή και την απουσία της Λίτσας Πατέρα από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Χαριτάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μιλάω συγκριτικά και δεν είναι στη φιλοσοφία μου να συγκρίνω τον εαυτό μου ή ανθρώπους μεταξύ τους, μπορώ να πω όμως ότι όλα στη ζωή είναι επιλογές. Θα φύγω από τη δημοσιογραφία όταν πια δεν θα μπορώ να δημοσιογραφώ. Επειδή έχω και μια άλλη ιδιότητα, αυτή του δικηγόρου, έχει έρθει και η δικηγορία στη ζωή μου, η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να τα συγκεράσω όλα. Δεν είναι εύκολο αλλά το κάνω με πολύ αγάπη και συνείδηση».

«Τώρα αν η τηλεόραση κάποια στιγμή με θέλει εκτός, το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν. Άρα ό,τι θέλει κάνει η τηλεόραση και δεν της κρατάω κακία και ό,τι θέλω κάνω εγώ με την τηλεόραση και τα κέφια της και δεν μου κρατάει κακία».

«Την Λίτσα Πατέρα την σέβομαι και την εκτιμώ και την αγαπώ. Σέβομαι όμως και τις επιλογές του καναλιού (σ.σ. του ΑΝΤ1), αν είναι επιλογή του καναλιού. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, μπορεί και η κα. Πατέρα να μην ήθελε και να ήθελε να ξεκουραστεί. Δεν το γνωρίζω αυτό, δεν μπορώ να πάρω θέση. Το σίγουρο είναι ότι σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα την κα. Πατέρα, έχω δουλέψει μαζί της και έχω κρατήσει στην καρδιά και στο μυαλό μου αυτά που ήθελα να κρατήσω από τη συνεργασία μας. » συμπλήρωσε, επίσης, ο Σπύρος Χαριτάτος στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη το πρωινό της Πέμπτης στο OPEN.