Σωτήρης Χατζάκης για Μάρκο Σεφερλή: «Αυτά είναι ρατσιστικά μιας ομάδας που διεκδικεί την ποιότητα»

Σωτήρης Χατζάκης

"Χέσ... η φοράδα στ' αλώνι κι αν δεν πάνε να τον δουν οι ποιοτικοί συνάδελφοι του" υπογραμμίζει ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ο Σωτήρης Χατζάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου, την Παρασκευή, στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο έμπειρος ηθοποιός και σκηνοθέτης κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον Μάρκο Σεφερλή και τους «ποιοτικούς» του συναδέλφους που δεν παρακολουθούν δουλειές του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Χατζάκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «τον Μάρκο Σεφερλή δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει ζωντανά, δυστυχώς, δεν είχα την χαρά. Τον έχω δει στην τηλεόραση. Είναι καταπληκτικός ηθοποιός. Δεν υπάρχει ποιοτικός και μη ποιοτικός ηθοποιός. Αυτά είναι λίγο ρατσιστικά μιας ομάδας που διεκδικεί την ποιότητα και λέει «α, εμείς είμαστε το ποιοτικό θέατρο». Και κάνετε το λάθος εσείς, οι δημοσιογράφοι, να λέτε ότι οι ποιοτικοί συνάδελφοι του δεν πάνε να τον παρακολουθήσουν».

«Ε και τι; Χέσ… η φοράδα στ’ αλώνι κι αν δεν πάνε! Δηλαδή αρκεί που πάει ο κόσμος και τον βλέπει. Τι θα πει τώρα; Ό,τι κάνεις με αλήθεια, είναι ποιοτικό».

«Με θλίβει όλη αυτή η υπερβολή, αυτή η νεύρωση» πρόσθεσε, επίσης, ο Σωτήρης Χατζάκης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.