Σοκάρει ο Ιωακείμ Φωκάς για την περιπέτεια υγείας του: «Μου κατέστρεψε τα πνευμόνια»

Ιωακείμ Φωκάς

"Είδα την Παναγία μέσα στην εντατική, πήγα μετά την είδα στη μονή Βατοπαιδίου και έβαλα τα κλάματα" εξομολογήθηκε ο Ιωακείμ Φωκάς.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Ιωακείμ Φωκάς, το πρωινό της Τετάρτης, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων με τον Διονύση Μακρή. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε τόσο για την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν με την υγεία του όσο και στο προσωπικό του θαύμα.

υπήρξε μια δύσκολη περίοδος, όπου οι γιατροί με τους οποίους είχε επαφή δεν πίστευαν ότι θα την βγάλω καθαρή. Πάνω σε μια εξέταση ενός τετράχρονου, με έφτυσε κατά κάποιο τρόπο και ήταν σε άσχημη κατάσταση. Όλο αυτό ήταν αρκετά άσχημο με την έννοια ότι μου κατέστρεψε τα πνευμόνια».

«Κατέληξα με δυο πολύ σοβαρές πνευμονίες στο νοσοκομείο. Με διασωλήνωσαν κατευθείαν, μετά μου έκαναν τραχειοστομία και έμεινα στην εντατική για 42 ημέρες

«Δίπλα στο κρεβάτι μου υπήρχε μια εικόνα του Χριστού στον τοίχο και καθόταν μια γυναίκα. Έκανε το σταυρό της κανονικά, προσευχόταν για ένα 20λεπτο και με κοίταζε, Είχα ένα μόνιμο χαμόγελο όση ώρα ήταν εκεί και έλεγα «πόσο τυχερός μπορεί να είμαι, βρέθηκα μέσα στην εντατική με ορθόδοξη νοσηλεύτρια να προσεύχεται για μένα». Ήταν απίστευτο αυτό το πράγμα. Φορούσε το σκουφάκι και την ποδιά που φορούσαν μέσα στην εντατική, αλλά τίποτα άλλο. Κατάλαβα ότι κάτι άλλο γινόταν και τελικά ήταν η Παναγία την οποία πήγα και την είδα στη μονή Βατοπαιδίου και έβαλα τα κλάματα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ιωακείμ Φωκάς στο μαγκαζίνο του Alpha.