Σοκάρει η Μόνικα για τον εμμονικό θαυμαστή: «Μου λέει: θέλω να σου μιλήσω, ήταν περίεργος, έτρεξε να μου επιτεθεί»

Μόνικα

"Έρχονται με μαζεύουν τρεις μπράβοι και με βάζουν μέσα στο καμαρίνι. Μου λένε: δεν θα βγεις από εδώ αν δεν σου πούμε εμείς", περιγράφει η τραγουδίστρια για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη.

Καλεσμένη στο podcast του Τάσου Μπιμπισίδη βρέθηκε η Μόνικα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Pride 98,6 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια και τα ευτράπελα περιστατικά που έχει βιώσει στην πορεία της, ενώ αποκάλυψε και το ακραίο σκηνικό με έναν εμμονικό θαυμαστή της στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν λίγο περίεργο story. Θυμάμαι ότι μου είχε στείλει κάποια μηνύματα στο Facebook, τα είχε δει ο μάνατζέρ μου και μου λέει: μη δίνεις σημασία, απλά στη Θεσσαλονίκη να προσέχεις λίγο», περιγράφει η Μόνικα στο Pop Revolution.

«Την πρώτη φορά είχε έρθει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου που έμενα και έλεγε: θέλω να μιλήσω στη Μόνικα. Κατεβαίνω, βλέπω αυτόν τον τύπο και το αστείο είναι ότι εκείνη τη στιγμή δίπλα μου περνούσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο. Του λέω: συγγνώμη αλλά πρέπει να μιλήσω στον Μιχάλη Χατζηγιάννη κι έτσι τον απέφυγα.

Τη δεύτερη φορά πάω να βγω και μου λέει: θέλω να σου μιλήσω, ήταν λίγο περίεργος. Του λέω: επειδή σε 3 λεπτά ανεβαίνω στη σκηνή, μήπως δεν έχεις εισιτήριο και θέλεις να έρθεις στη συναυλία; Του αφήνω μία πρόσκληση και τελειώνοντας τη συναυλία έρχονται με μαζεύουν τρεις μπράβοι και με βάζουν μέσα στο καμαρίνι. Μου λένε: δεν θα βγεις από εδώ αν δεν σου πούμε εμείς», συνεχίζει στην ιστορία της η Μόνικα.

«Τι είχε γίνει: αυτός τα είχε πάρει στο κρανίο σε κάποια φάση και έτρεξε να μου επιτεθεί επάνω στη σκηνή την ώρα του live. Τον άρπαξε ένας σωματοφύλακας, αυτός του δάγκωσε το χέρι, του έκοψε ένα κομμάτι και ο άλλος σωματοφύλακας άρχισε να τον πλακώνει στο ξύλο. Ήρθαν ασθενοφόρα, αστυνομίες, ήταν περίεργη η φάση», καταλήγει η Μόνικα για το ακραίο περιστατικό.