Σοκάρει η Marseaux για τα βουλιμικά επεισόδια: «Έτρωγα τόσο πολύ που έκανα εμετούς»

Marseaux

"Έτρωγα συναισθηματικά. Ξερνούσα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το φούσκωμα".

Στη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας-Μαρίας Βέλλη στο YouTube μίλησε η Marseaux. Η νεαρή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της για την απώλεια της μητέρας της στην εφηβεία, που την έχει στιγματίσει, καθώς και για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια.

«Γενικά είχα μία κακή σχέση με το φαγητό από μικρή, έτρωγα συναισθηματικά. Στεναχωρήθηκα; Θα φάω. Έκανα κάτι πάρα πολύ καλό; Η επιβράβευσή μου ήταν να φάω, ας πούμε, τρία μπέρκερ. Είχα συνδέσει τα πάντα με το φαγητό», παραδέχεται η Marseaux.

«Το φαγητό είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, δοκιμάζω διαφορετικές κουζίνες και μου αρέσει αλλά τότε ένιωθα ότι μου κάνω κακό. Έτρωγα τόσο πολύ κάποιες φορές που έκανα εμετούς, είχα βουλιμικά επεισόδια. Ξερνούσα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το φούσκωμα», περιέγραψε η νεαρή καλλιτέχνης.

«Είχα επεισόδια. Μπορεί ένα καλοκαίρι να περνούσα κάτι τέτοιο, μετά τον χειμώνα να έφευγε κάπως και μετά να ξαναρχόταν. Μετά τον χαμό της μαμάς μου και τη δεύτερη καραντίνα όμως, εκεί ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό και έφτασα και τα περισσότερα κιλά μου. Το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία στα 17. Έπρεπε να λύσω και το θέμα του φαγητού, να το δω με μία άλλη ματιά, να το απολαμβάνω χωρίς να μου κάνω κακό. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να το φτιάξω», εξομολογείται κλείνοντας το θέμα η Marseaux.