Σοφία Βόσσου: «Συνειδητοποίησα ότι πατάνε πάνω στην ανασφάλεια μου όλοι οι άλλοι και μου πίνουν το αίμα»

Σοφία Βόσσου

"Ύστερα και από την περιπέτεια υγείας μου;  Εκεί πραγματικά μάλλον ο Θεός μου την έδωσε, μου την επέτρεψε" δηλώνει η Σοφία Βόσσου.

Με αφορμή τις κοινές μουσικές τους εμφανίσεις, η Σοφία Βόσσου και η Πωλίνα παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, δε, οι δυο γνωστές τραγουδίστριες αναφέρθηκαν στην μακρόχρονη καλλιτεχνική τους διαδρομή, στις ανασφάλειες αλλά και στη διαχείριση της επιτυχίας και της αναγνωρισιμότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βόσσου παραδέχθηκε αρχικά πως «το «μεγαλώσαμε με τα τραγούδια σας» σημαίνει ότι «περάσαμε τα όμορφα μας χρόνια μαζί σας, που ήμασταν νέοι και ήσασταν και εσείς νέοι». Όχι ότι δεν είμαστε νέοι, πάντα είμαστε νέοι. Ο άνθρωπος γερνάει από το μυαλό και γω είμαι αυτής της σχολής. Και ναι, είμαι πιο μικρή από την Πωλίνα».

«Ήμουν πολύ ανασφαλής μικρή, πάρα πολύ όμως, σε βαθμό κακουργήματος με όλα! Άρχισα να το δουλεύω αυτό με τον εαυτό μου. Δηλαδή συνειδητοποίησα ότι πάνω στην ανασφάλεια μου πατάνε όλοι οι άλλοι και μου πίνουν το αίμα. Ύστερα και από την περιπέτεια υγείας μου;  Εκεί πραγματικά μάλλον ο Θεός μου την έδωσε, μου την επέτρεψε, για να συνειδητοποιήσω τις δυνάμεις μου».

«Την επιτυχία δεν την αντιλήφθηκα και δεν την έχω αντιληφθεί, μιλάω ειλικρινά, αν και είχα το μαχαίρι στο λαιμό κανονικά από τις εταιρείες μου γιατί τότε βγάζαμε αυτόγραφα. «Αφήστε με, βρε παιδιά» τους έλεγα γιατί βαριόμουν. Δηλαδή μου έλεγαν βαριόμουν τη ζωή μου σε αυτό, ποτέ δεν το κατάλαβα, ίσως γιατί γεννήθηκα μουσικός» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Σοφία Βόσσου σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο MEGA.