Σοφία Μανωλάκου: «Είχα κόμπλεξ, προσπαθούσα να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου»

Σοφία Μανωλάκου

"Και μοντέλο να είσαι, αν έχεις το βλέμμα της αγελάδας δεν θα κάνεις πολλές φωτογραφίσεις".

Δηλώσεις στην κάμερα του Summer’s Cool έκανε η Σοφία Μανωλάκου. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ της εκπομπής, Κωνσταντίνα Μαύρου, ρωτώντας την άποψή της για τους θεατρικούς παραγωγούς που φημολογείται ότι προσλαμβάνουν συναδέλφους της με βάση τον αριθμό των followers που έχουν στα social media, ενώ εξομολογείται και την ανασφάλεια που είχε στο παρελθόν με την εξωτερική της εμφάνιση.

«Είναι αστείο να ζητάνε από τους ηθοποιούς τον αριθμό των followers. Από την άλλη θεωρώ ότι αν πάρεις έναν άνθρωπο, μόνο και μόνο επειδή έχει πολλούς followers, αυτό δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια αν δεν είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου», δηλώνει αρχικά η Σοφία Μανωλάκου.

«Η ομορφιά μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα, αλλά έχει σημασία πόσο θα μείνεις στο δωμάτιο. Και μοντέλο να είσαι, αν έχεις το βλέμμα της αγελάδας δεν θα κάνεις πολλές φωτογραφίσεις. Σημασία έχει το ταλέντο, όχι η εξωτερική εμφάνιση», τονίζει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Χρειάστηκε να προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω. Είχα κόμπλεξ πιο παλιά, προσπαθούσα να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου και να ντύνομαι άσχημα. Μετά χαλάρωσα λίγο, είδα ότι και οι άλλοι δεν με αντιμετωπίζουν έτσι και θεωρώ πλέον πως έχω αποδείξει ότι είμαι κάτι παραπάνω. Το πιστεύω, δεν ξέρω αν το βλέπουν και οι άλλοι», εξομολογείται η Σοφία Μανωλάκου στη συνέχεια.

«Αισθανόμουν άσχημα όταν μου έκαναν κομπλιμέντα, δεν ήθελα καν να τα ακούω. Κατάλαβα ότι δεν είναι υγιές αυτό, έπρεπε να λέω “ευχαριστώ”, ενώ προσπαθούσα να το μειώσω. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, οπότε σίγουρα και αυτό συνέβαλε», παραδέχεται κλείνοντας η Σοφία Μανωλάκου.