ΣΚΑΪ: Εβδομάδα πρεμιέρας για το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα

ΣΚΑΪ

Οι μεγάλες πρεμιέρες του ΣΚΑΪ ξεκινούν από αύριο, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 και παίρνουν θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Περιπέτεια, δράση, αγωνία, συγκίνηση, κέφι, χιούμορ και διασκεδαστικές ανατροπές. Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, οι ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ έρχονται για να ψυχαγωγήσουν και να συναρπάσουν τους τηλεθεατές!

ΣΚΑΪ, Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από σένα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 15.00:

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου

Ο απολαυστικός Μάρκος Σεφερλής και ο μοναδικός Έκτορας Μποτρίνι δοκιμάζουν γευστικά πιάτα από τα πιο ευφάνταστα μαγειρικά ζευγάρια. Κέφι και νοστιμιά σε έναν χορταστικό συνδυασμό.

ΣΚΑΪ, My Style Rocks, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 16.30:

My Style Rocks

Οκτώ fashionistas προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με το απαράμιλλο στιλ τους τη μοναδική κριτική επιτροπή – Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου, Γιώργο Καράβα. Η ξεχωριστή Κατερίνα Καραβάτου μας περιμένει στην αφετηρία του catwalk.

ΣΚΑΪ, Still Standing, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 18.45:

Still Standing

Εννέα διαγωνιζόμενοι, που πατούν γερά στις γνώσεις τους, προσπαθούν να μην κάνουν… ελεύθερη πτώση στο πλατό του παιχνιδιού. Τα νήματα των ερωτήσεων κινεί ο αξεπέραστος Χρήστος Φερεντίνος.

ΣΚΑΪ, Survivor, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00:

Survivor

Αληθινό, συναρπαστικό, απρόβλεπτο. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης περνά σε άλλο επίπεδο με τους παίκτες να δοκιμάζονται σε σκληρές συνθήκες και απαιτητικούς στίβους μάχης. Ο χαρισματικός Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για μία συναρπαστική σεζόν.

ΣΚΑΪ, Tempting Fortune, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 21.00:

Tempting Fortune

Δράση και περιπέτεια γίνονται ένα. Οι προκλήσεις είναι συνεχείς με τους παίκτες να δοκιμάζουν τις αντοχές τους και τα όριά τους. Ο ταλαντούχος Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι οδηγός σε ένα ταξίδι γεμάτο ανατροπές και ελκυστικούς πειρασμούς.