Σίσσυ Χρηστίδου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Πληρώνεσαι μάλλον, οπότε κάνεις οτιδήποτε» – «Από ποιον πληρώνομαι;»

Κωνσταντίνος Βασάλος

"Δεν έχω χορηγούς. Για μένα το κάνω, δεν το κάνω για τον Fipster. Ο Fipster δεν έχει καμία σχέση με ό,τι κάνω εγώ εκεί πέρα".

Έναν διάλογο γεμάτο υπονοούμενα είχαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωινό της Κυριακής (22/9). Οι δύο συνεργάτες αναφέρθηκαν στη φημολογούμενη συνεργασία του fitness instructor με τον Νίκο Μουτσινά, στη νέα βραδινή εκπομπή που ετοιμάζει ο παρουσιαστής στον Alpha.

«Όταν ακούω τη φωνή μου και με βλέπω στην τηλεόραση, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα και άβολα για πολλούς λόγους, είτε για αυτά που λέω, είτε έτσι όπως είμαι με την ποδιά και μαγειρεύω», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά την προβολή του αποσπάσματος με πρόσφατες δηλώσεις του.

«Γιατί το κάνεις τότε; Α πληρώνεσαι μάλλον, οπότε κάνεις οτιδήποτε», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον ίδιο να ανταπαντά: «Δεν πληρώνομαι. Από ποιον πληρώνομαι, παιδί μου;».

«Ε δεν έχεις χορηγούς στο YouTube; Για ποιον το κάνεις; Για την ψυχή του Fipster;», αναρωτήθηκε η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής.

«Δεν έχω χορηγούς. Για μένα το κάνω, δεν το κάνω για τον Fipster. Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι, ο Fipster δεν έχει καμία σχέση με ό,τι κάνω εγώ εκεί πέρα. Δεν έχω κάποια σκαλέτα από εκείνον, μόνος μου τα λέω και τα κάνω», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Εγώ έχω να κάνω μια παρατήρηση σοβαρή, που θα βοηθήσει και την εκπομπή. Μήπως να φοράς ποδιά και εδώ; Γιατί με το που βάζεις την ποδιά, αρχίζεις και μιλάς και τα λες. Μήπως να φορέσεις την ποδιά σου, να αρχίσεις να τα χώνεις για να κάνουμε εμείς τα νούμερα και να αφήσεις το YouTube;», παρατήρησε χαρακτηριστικά με χιούμορ ο Νίκος Συρίγος από την πλευρά του.

«Εσύ ήθελες να πας στον Μουτσινά αλλά ξέμεινες εδώ πάλι. Μπορεί να μπει ένας τίτλος: χυλόπιτα στον Νίκο Μουτσινά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο – δεν θα άφηνε τη Σίσσυ Χρηστίδου; Αυτό δεν είπε τώρα; Ευχαριστώ», παρατήρησε στο ίδιο ύφος η οικοδέσποινα της εκπομπής.