Zappit

Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχώρηση του Χρήστου Βέργαδου: «Δεν ήθελε να κάνει μια τέτοια συμφωνία»

"Του είπαμε ότι δεν μπορεί να είναι μόνιμη η στήλη. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές, τον αγαπώ πολύ".

Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησαν η κάμερα του Breakfast@Star και ο ρεπόρτερ Ηλίας Σκουλάς, λίγο μετά την πρεμιέρα της με το «Χαμογέλα και Πάλι». Η παρουσιάστρια του MEGA, απαλλαγμένη από το άγχος της πρώτης εκπομπής, απάντησε για τη σύνθεση της ομάδας της, παραδεχόμενη πως δεν της αρέσουν οι αλλαγές.

«Είμαι Παρθένος, δεν είμαι πολύ των αλλαγών. Σε αυτή την εκπομπή που ξεκίνησε επτά χρόνια πριν το Σαββατοκύριακο, οι μόνοι σταθεροί είμαστε εγώ, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Οι τρεις μας είμαστε από την πρώτη μέρα, οπότε ο Κωνσταντίνος είναι σαν το σπίτι του. Μπορεί να φύγει για λίγο, όπως θα φύγει από το πατρικό και θα ξαναγυρίσει, αυτή είναι η σχέση», δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το συζητήσαμε με τον Χρήστο Βέργαδο, γιατί και πέρυσι, επειδή η επικαιρότητα μας έβγαζε πάρα πολύ εκτός χρόνου, πολλές φορές ερχόταν, ετοίμαζε πράγματα και δεν προλάβαινε να βγει», απαντά η παρουσιάστρια για την απουσία του pastry chef από τη φετινή πρωινή παρέα του Σαββατοκύριακου.

«Γι’ αυτό του είπαμε ότι δεν μπορεί να είναι μόνιμη η στήλη αλλά θα θέλαμε. Εκείνος δεν ήθελε να κάνει μια τέτοια συμφωνία και μετά να προκύψει κάτι άλλο, που μπορεί να κάνει πιο μόνιμο. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές, τον αγαπώ πολύ», ξεκαθαρίζει η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα του Breakfast@Star.