Zappit

Σίσσυ Χρηστίδου για Θανάση Πάτρα: «Απέναντι από μένα βρήκε να πάει; Ας πήγαινε απέναντι από τη Ναταλία»

"Παρακολουθώ τον ανταγωνισμό και την τηλεθέαση ενοχλητικά πολύ. Χίλοι καλοί χωράνε".

Σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Δευτέρας (21/10) συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του MEGA ρωτήθηκε για τους Weekenders, που βρίσκονται φέτος απέναντί της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, καθώς και για τη στάση που έχουν κρατήσει οι δημοσιογράφοι όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με την προσωπική της ζωή.

«Τα παιδιά τα αγαπάω πολύ προσωπικά. Πρόσφατα κιόλας που συνάντησα τον Θανάση του λέω: ρε συ Θανάση, απέναντί μου βρήκες να πας; Ας πήγαινε απέναντι από τη Ναταλία. Έπρεπε να έρθει απέναντι από μένα; Γελάσαμε πάρα πολύ», περιγράφει με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Χίλιοι καλοί χωράνε, παιδιά. Παρακολουθώ τον ανταγωνισμό και την τηλεθέαση ενοχλητικά πολύ. Όχι τόσο τον ανταγωνισμό αλλά μας νοιάζει η σκαλέτα και η ροή στο δικό μας περιεχόμενο», απαντά η παρουσιάστρια σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

«Δεν θεωρώ ασέβεια να εκτίθενται κομμάτια της προσωπικής μου ζωής που δεν επιλέγω εγώ, γιατί έχω επιλέξει να είμαι στα φώτα. Οπότε είναι κάτι που συμβαίνει αυτόματα. Στο κομμάτι όμως που έχω αποφασίσει να προστατεύσω απόλυτα, όπως είναι για παράδειγμα τα παιδιά μου, έχουν δείξει απόλυτο σεβασμό οι δημοσιογράφοι», επισημαίνει η Σίσσυ Χρηστίδου για την έκθεση της προσωπικής της ζωής στα Μέσα.