Zappit

Σία Κοσιώνη: «Ήρθατε τη μέρα που έτυχε να πάμε με τον σύζυγό μου για φαγητό»

"Συνήθως δεν συμβαίνει αυτό. Οπότε, λαβράκι", είπε γελώντας η Σία Κοσιώνη στους δημοσιογράφους.

«Με αιφνιδιάσατε! Πώς από εδώ, πώς από τα μέρη μας;», ρώτησε η Σία Κοσιώνη όταν συνάντησε μπροστά της τους δημοσιογράφους.

Η Σοφία Ραυτοπούλου από το Breakfast@Star ξεκίνησε τις ερωτήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο η παρουσιάστρια να αναλάβει και μια εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Εκείνη άφησε ξεκάθαρα το στίγμα της…

«Συζητάμε διάφορα πράγματα. Ο ΣΚΑΪ είναι σταθερά προσηλωμένος στην ενημέρωση, βρισκόμαστε σε διάφορες συζητήσεις, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα επιμείνουμε ενημερωτικά κι εγώ θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή ,στο δικό μου πεδίο που είναι αυτό», είπε η Σία Κοσιώνη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα συναντούσε τη Σία Κοισώνη για να πάνε μαζί για φαγητό κι έτσι η δημοσιογράφος, μη κρύβοντας λίγο την αμηχανία της, είπε γελώντας: «Το κακό είναι ότι ήρθατε τη μέρα που έτυχε να έρθει ο σύζυγός μου για να πάμε για φαγητό. Συνήθως δεν συμβαίνει αυτό. Οπότε, λαβράκι. Επειδή θα κινηθούμε προς Πειραιά σήμερα, γι’ αυτό ήρθε εκείνος. Συνήθως πάω εγώ και τον βρίσκω. Προσπαθούμε να βρίσκουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και κυρίως να κάνουμε καμία εκδρομούλα».