Zappit

Σάκης Κατσούλης για Τριαντάφυλλο: «Περίμενα να με σεβαστεί, το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει το ίδιο»

"Είναι ένα μεγάλο παιδί. Ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ μας δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία".

Τη ρεπόρτερ του Star, Σοφία Ραυτοπούλου, υποδέχθηκε ο Σάκης Κατσούλης στο κατάστημα ρούχων που διατηρεί στο Περιστέρι. Εκεί, ο δύο φορές νικητής του Survivor, μιλά στην κάμερα του Breakfast@Star για τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο, τη σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Όταν με ρωτάνε για τον Τριαντάφυλλο, η άποψή μου θα είναι πάντα η ίδια: είναι ένα μεγάλο παιδί. Ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ μας δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία, όπως και σε ένα παιδί που κάνει μία σκανταλιά», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Έχουμε ζήσει τόσα πολλά πράγματα. Με στεναχώρησε όλο αυτό που έγινε με την οικογένειά μου, όσο εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να απαντήσω. Με στεναχώρησε, γιατί το έχει ζήσει και ο Τριαντάφυλλος, να λείπει και να μιλάνε άλλοι για εκείνον χωρίς να μπορεί να απαντήσει. Περίμενα ότι θα το σεβαστεί. Το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει ποτέ με τον ίδιο τρόπο», παραδέχεται ο δύο φορές νικητής του Survivor.

«Είναι σαν να έχουμε παντρευτεί με τη Μαριαλένα, συζούμε ήδη 6 χρόνια. Είναι κούκλα, δουλευταρού και νιώθω τόσα πολλά για εκείνην. Δεν θέλω να με ρωτάτε για τον γάμο, γιατί πιεζόμαι. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα. Εγώ είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας», εξομολογείται ο Σάκης Κατσούλης για τη σύντροφό του.