Σάγια: «Φτιάχνω τα δικά μου καλλυντικά και τις κρέμες μου»

Σάγια

"Ξεκίνησε μέσα από την καραντίνα για τον κορονοϊό οπότε άρχισα να το σπουδάζω" αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η Σάγια.

Την Σάγια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha και η δημοσιογράφος Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Τρίτης. Μέσα σε όλα, δε, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια άνοιξε το σπίτι της και μίλησε τόσο για την απόφαση να ξεκινήσει να φτιάχνει τα δικά της καλλυντικά όσο και για την αδυναμία του γιου της στη ρομποτική.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάγια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φτιάχνω και τα δικά μου καλλυντικά! Αυτό ξεκίνησε μέσα από την καραντίνα για τον κορονοϊό οπότε άρχισα να το σπουδάζω και πολύ γρήγορα άρχισα να φτιάχνω και τις πρώτες δικές μου κρέμες».

«Στο δωμάτιο του γιου μου, του Ιάσωνα υπάρχουν τουβλάκια παντού! Συγκεκριμένα του αρέσουν τα τουβλάκια που έρχονται από τη Δανία, τυχαίο; Είμαι και γω Δανέζα, είναι και αυτός λίγο Δανός! Του αρέσει πάρα πολύ η ρομποτική, τον έχουμε στείλει τώρα και μαθαίνει ρομποτική με τα τουβλάκια. Να φανταστείτε ο δικός του ήρωας είναι ο Έλον Μασκ όταν εμένα ήταν η Γούτνει Χιούστον».

«Δεν έχουμε δηλαδή πάρα πολύ σχέση σε αυτό αλλά είναι ένα τέλειο παιδί! Χαμογελαστό και πανέξυπνο» πρόσθεσε επίσης, με τρυφερότητα, η Σάγια στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.