Zappit

Roadshow: Επική συνάντηση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Βρήκε το φαβορί της Φάρμας 22 χρόνια μετά

"Πως λέμε Ντάνο, που τον μάθαμε όλοι από το Survivor; Έτσι ήταν και ο Αλέξης, όταν τον μάθαμε όλοι πριν από 22 χρόνια..."

Για δεύτερη φορά με το Roadshow ήρθε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια του νέου του οδοιπορικού, μάλιστα, ο παρουσιαστής έμελλε να έχει μια φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση.

Κι αυτό μιας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε με την κάμερα του Roadshow τον παίκτη που θεωρούνταν από τους περισσότερους ως το απόλυτο φαβορί στη Φάρμα το μακρινό 2002.

Ο λόγος για τον Αλέξη Αρβανιτίδη από την Ορεστιάδα. «Αλέξη, δεν άλλαξες καθόλου» αναφώνησε ο παρουσιαστής του νέου ταξιδιωτικού Roadshow στον ΑΝΤ1 για να ανταλλάξει μια πολύ τρυφερή αγκαλιά με τον παλιό του γνώριμο.

«Εδώ έχουμε κάνει μια μονάδα που παράγει ούζα, τσίπουρα, κρασιά και ρετσίνα που ξέρω ότι σου αρέσει. Έχουμε κάνει ένα δικό μας δίκτυο το οποίο, μέσω σούπερ μάρκετ και μέσω αντιπροσώπων, φτάνει μέχρι τη Θεσσαλονίκη και σε έξι χώρες στην Ευρώπη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Αρβανιτίδης για την τωρινή του ενασχόληση.

«Πως λέμε Ντάνο, που τον μάθαμε όλοι από το Survivor; Έτσι ήταν και ο Αλέξης, όταν τον μάθαμε όλοι πριν από 22 χρόνια. Ο ήρωας της Φάρμας» εξήγησε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόσο στον συνοδοιπόρο του, Διονύση Κυπριώτη όσο και στο τηλεοπτικό κοινό αυτού του δεύτερου επεισοδίου για το Roadhshow του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής.