Ρία Ελληνίδου: «Την ώρα που τραγουδούσα, έβγαλε το πουκάμισο του και το πέταξε στην πίστα»

Ρία Ελληνίδου

"Μου έστειλε ένα πουκάμισο στο καμαρίνι, βγάζω από το τσεπάκι το χαρτί και μου έγραφε αυτόν τον στίχο" δηλώνει, επίσης, η Ρία Ελληνίδου.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Ρία Ελληνίδου έδωσε συνέντευξη στον Στέλιο Δρουμαλιά και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε τόσο για τις πλέον ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί όσο και για την δύσκολη διαχείριση στον θάνατο της γιαγιάς της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρία Ελληνίδου δήλωσε αρχικά πως «τραγουδούσα πάνω στην πίστα ένα τραγούδι, που έχω κάνει cover σε ένα medley, το «πήρες την καρδιά μου, πήρες το μυαλό μου, πάρε να φοράς και το πουκάμισο μου» και ένας φίλος από κάτω έβγαλε το πουκάμισο και το πέταξε».

«Μια άλλη φορά κάποιος μου έστειλε και ένα πουκάμισο στο καμαρίνι! Βλέπω το τσεπάκι, βγάζω το χαρτί και έγραφε τον στίχο από αυτό το κομμάτι».

«Φέτος, την ημέρα που τραγουδούσα, πέθανε η γιαγιά μου. Το έμαθα λίγα λεπτά πριν ανέβω στην πίστα. Η γιαγιά μου, που έχω το όνομα της και που λίγες ημέρες μετά θα έκλεινε τα 100 της χρόνια» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ρία Ελληνίδου στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πηγή εικόνας: NDP Photo