Ραμόνα Βλαντή: «Έφυγα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου γιατί ένιωσα ασέβεια»

Ραμόνα Βλαντή

"Με ενόχλησε πάρα πολύ και σηκώθηκα και έφυγα στο διάλειμμα" αποκαλύπτει η Ραμόνα Βλαντή για το μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου.

Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο συνάντησε την Ραμόνα Βλαντή η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» όπου και μίλησε, φυσικά, για όλα. Ανάμεσα σε άλλα, δε, το γνωστό μοντέλο έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο και αποχώρησε πρόσφατα από την εκπομπή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ραμόνα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έφυγα πρόσφατα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου γιατί ένιωσα ασέβεια. Με κάλεσαν για να σχολιάσω τον γάμο της Θεοδώρας, πράγμα το οποίο δεν πρόλαβα ποτέ να κάνω. Ίσα ίσα είπα πέντε κουβέντες».

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα για μένα, για τον χρόνο και την προετοιμασία που έκανα. Τίποτα δεν κάνω τυχαία ούτε έχω ανάγκη από πέντε λεπτά δημοσιότητας».

«Με ενόχλησε πάρα πολύ και σηκώθηκα και έφυγα στο διάλειμμα» επισήμανε, με νόημα, η Ραμόνα Βλαντή στις νέες τηλεoπτικές της δηλώσεις που προβλήθηκαν το πρωινό του Σαββάτου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή εικόνας: NDP Photo